Manisa'da Mustafa Ceceli Rüzgarı - Son Dakika
Magazin

Manisa'da Mustafa Ceceli Rüzgarı

Manisa\'da Mustafa Ceceli Rüzgarı

Manisa 473.Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

22.03.2013 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa 473. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konseri Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, daire müdürleri ve yaklaşık 15 bin kişi izledi. Ünlü sanatçı Ceceli seslendirdiği "Hiçbir şeye Değişmem", "Deli Gönlüm", "Sevgili", "Eksik", "Yarabbim Duy Sesimi" gibi parçalarıyla Manisalıları kendisine hayran bıraktı. Ceceli'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Manisalılar unutamayacakları bir müzik keyfi yaşadı. Sahne performansıyla da dikkat çeken Mustafa Ceceli, hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Ceceli, izlemek için alana gelen birçok kadın izleyici ezilme tehlikesinden zabıta ekiplerinin yardımıyla kurtuldu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda Vali Halil İbrahim Daşöz, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'ye içerisinde mesir macunu ve Manisa'yı simgeleyen ürünlerin bulunduğu sepeti hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Manisa'da Mustafa Ceceli Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement