Manken Tuğba Altıntop Fuarın İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Magazin

Manken Tuğba Altıntop Fuarın İlgi Odağı Oldu

Manken Tuğba Altıntop Fuarın İlgi Odağı Oldu

İzmir'de 33.Ayakkabı Fuarı birbirinden ünlü firmalar ve üreticileri bir araya getirirken, fuarın ilgi odağı ünlü manken Tuğba Altıntop oldu.

12.01.2013 10:39

İzmir'de 33. Ayakkabı Fuarı birbirinden ünlü firmalar ve üreticileri bir araya getirirken, fuarın ilgi odağı ünlü manken Tuğba Altıntop oldu.

Özel bir firmanın ürünlerinin tanıtımı için 33. Ayakkabı Fuarı'na katılan ünlü manken Tuğba Altıntop, İzmir'i çok özlediğini ve İzmir'de iş yapmaktan son derece memnun olduğunu belirtti. Altıntop, "İzmir'de olmaktan çok memnun ve mutluyum. İzmir'i gerçekten çok seviyorum. 2013 sezonunun ilk trend ayakkabılarını sergiliyoruz. Son modellerde geçtiğimiz sezonlara kıyasla oldukça büyük değişiklikler var. Ayakkabılarda zımbalar var. Küçük demir takılar kullanılmış. Bu yeni bir trenddir. Sadece ayakkabılarda değil çantalarda da bu tarz süsler, işlemeler var. Ben burada tanıtım yapmaktan çok memnunum" diye konuştu.

Altıntop, geçmişte yaşadıklarıyla gündeme gelmekten sıkıldığını belirterek, "Artık özel hayatımla gündeme gelmek istemiyorum. Bu durumdan ötürü çok sıkıntı çektim. İnanın artık sadece kızlarımla ilgilenmek istiyorum. Hayatımda birisi olmaması benim için büyük huzur kaynağı demek. Kızlarımla son derece mutluyum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Manken Tuğba Altıntop Fuarın İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement