"Maskeyle Dolaşmak Aptalcaydı" - Son Dakika
Magazin

"Maskeyle Dolaşmak Aptalcaydı"

"Maskeyle Dolaşmak Aptalcaydı"

Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden ABD'li şarkıcı Michael Jackson'ın kızı Paris, TV'de yayımlanan Ellen DeGeneres Şov'a katıldı. Siyah şapkası ve sempatik....

16.12.2011 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden ABD'li şarkıcı Michael Jackson'ın kızı Paris, TV'de yayımlanan Ellen DeGeneres Şov'a katıldı.

Siyah şapkası ve sempatik hareketleriyle dikkat çeken 13 yaşındaki Paris, dünyanın en çok tanınan şarkıcılarından birinin çocuğu olmanın zorluklarından bahsetti. Genç kız konuşmasında babası Michael Jackson'ın, yüzlerini gizlemek için kendisini ve kardeşlerini maskeyle dışarı çıkarmasından da bahsetti.

Paris, babasının aslında maske ile kimliklerini gizleyerek onları korumaya çalıştığını ve bu gerçeği büyüyünce ancak anlayabildiğini söyledi. Babasının bunu kendilerine de anlattığını söyleyen Paris bu sayede herkes gibi normal bir çocukluk geçirebildiğini ifade etti. Öte yandan maskeyle dolaşmayı o zamanlar "aptalca" bulduğunu da söyledi.

Gittiği okulda kimsenin kendisini tanımadığını kaydeden genç kız, yeni çekilen gençlik filminde de rol aldığını söyledi. Babası Jackson'ın Moonwalker filminde oynadığını hatırlatan Paris, "Babamın iyi şarkı söyleyebildiğini biliyordum. Ama iyi oyuncu olduğunu değil. Filmi izlediğimde çok küçüktüm ve babam gibi olmalıyım" dedim. Bu filmin kendisini çok etkilediğini ifade eden Paris, oyunculukta babasının kendisinin ilk hocası olduğunu anlattı.

MICHAEL JACKSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Maskeyle Dolaşmak Aptalcaydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement