Masumlar Apartmanı'nın 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor - Son Dakika
Magazin

Masumlar Apartmanı'nın 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor

TRT'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Naci ile dışarı çıkma planı yapan Safiye, değişimiyle ağızları açık bırakıyor. Ablası ile amansız bir hastalıkla savaşan Naci'nin yeniden bir araya gelme ihtimalini düşünen Han ise öfkeden deliye dönüyor.

06.02.2021 07:57  Güncelleme: 08:27

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı, merakla beklenen 21. yeni bölümüyle 9 Şubat Salı akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

İNCİ, NACİ'YLE KONUŞUYOR

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanında, İnci'yle konuşan Naci'nin "Onu son bir kez görebilmek için geri döndüm. Safiye benim yüzümden oraya hapsoldu. Onu oradan çıkarmak boynumun borcu" sözleri dikkat çekiyor.

Masumlar Apartmanı 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor

SAFİYE BAMBAŞKA BİRİ OLUYOR

Safiye ise yıllar sonra evden dışarı adım atmaya hazırlanıyor. Şık kıyafetlerini giyen ve saçlarını açan Safiye, sokağa atacağı ilk adım için Naci'yi bekliyor.

Masumlar Apartmanı 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor

HAN, NACİ'Yİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR

Diğer taraftan yıllar sonra mutlu olan ablasının hastalıkla boğuşan Naci'nin ölümüyle yıkılacağını düşünüyor. Han, eşi İnci'ye "Bu kadın hayata tutundu nefes almaya başladı. Şimdi öyle bir yumruk yiyecek ki boğazında düğüm olacak bu herif" diyor. Han, ablasından uzaklaşmasını istediği Naci'yi öldürmekle tehdit ediyor.

Masumlar Apartmanı 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor
Masumlar Apartmanı\'nın 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor

Son Dakika Magazin Masumlar Apartmanı'nın 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • insan: bu dizilerin bütçesini kim sağlıyor senaryosunu kim yazıyor anlamıyorum ve RTÜK insanların psikolojisini bozan bu tür dizilere hangi akla hizmetle ruhsat veriyor artık anlamak için gerçekten aynı seviyede düşünmek gerekiyor 9 12 Yanıtla
  • farfar: Boş diziler 10 10 Yanıtla
  • ben sıze diyim: Bu dizi, ülkemizde ki kadınların temizlik hastalıklarından yola çıkarak yapılmıştır. Ülkemizde bu durumda olan milyonlarca kadın var. 1 saat çeşme silen mi ! 2 saat lavaboyu silen mi ! dolapları hortumla yıkayan !mı vb. olanlar demek istediğim şu bu dizi bu insanların etraflarında ki insanların onlara bakış açılarını değiştirip günlük hayatlarına dönmelerini sağlamaları iç yapılan bir projedir. saygılarımla... 8 3 Yanıtla
  • Apartman: Yoo bence çok iyi film 4 1 Yanıtla
  • Ömür : Hiç de boş diziler değil, kapı arkasında saklı bir sürü gerçekleri görmek... 3 0 Yanıtla
  • Ömür: Hiç de boş diziler değil, kapı arkasında saklı bir sürü gerçekleri görmek... 3 0 Yanıtla
  • Ömür : Hiç de boş diziler değil, kapı arkasında saklı bir sürü gerçekleri görmek... 0 0 Yanıtla

Advertisement