Masumlar Apartmanı'nda bu akşam neler olacak? Naci'ye yüzükleri geri veren Safiye nereye gidecek? - Son Dakika
Magazin

Masumlar Apartmanı'nda bu akşam neler olacak? Naci'ye yüzükleri geri veren Safiye nereye gidecek?

Bu akşam 65. bölümüyle ekranlarda olacak Masumlar Apartmanı'nda Gülben'in hamileliğinin tehlikeye girmesi Esat'ı sinirlendirecek. Safiye ise Naci ile tüm ipleri kopararak aldığı yüzükleri geri verir.

05.04.2022 15:08  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı'nda Memduh'un Ege'den gizlediği önemli bir sıkıntısı vardır. Bu konuda Esra ve Naci'den destek alır. İkisi, Memduh için sık sık bir araya gelmeye başlar ancak bu durum, başka problemlere yol açacaktır.

MASUMLAR APARTMANI'NDA BU AKŞAM NELER OLACAK?

Gülben'i hastaneye götüren Esat, doktorun söylediklerinin ardından karısını bir süre apartmandan uzaklaştırmak ister. Fakat Gülben ablasına yakın olmakta kararlıdır. İkisi de geri adım atmayınca, Gülben fevri bir karar verir. Safiye ise her şeyden habersiz, ailesiyle yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, öğrendiği bir şey onu yeniden bir krizin eşiğine getirir.

Memduh'un Ege'den gizlediği önemli bir sıkıntısı vardır. Bu konuda Esra ve Naci'den destek alır. İkisi, Memduh için sık sık bir araya gelmeye başlar ancak bu durum, başka problemlere yol açacaktır. Artık Naci'nin, Safiye'nin karşısına dikilip yüzleşmekten başka çaresi yoktur. Ceylan ise Han'ın kaçış manevralarını ustalıkla bertaraf ederek sonunda onu çift terapisine götürür.

Masumlar Apartmanı\'nda bu akşam neler olacak? Naci\'ye yüzükleri geri veren Safiye nereye gidecek?

Son Dakika Magazin Masumlar Apartmanı'nda bu akşam neler olacak? Naci'ye yüzükleri geri veren Safiye nereye gidecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement