Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, mini eteğiyle dans ettiği anları paylaştı - Son Dakika
Magazin

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, mini eteğiyle dans ettiği anları paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, cesur dans videolarına bir yenisini daha ekledi. Mini etek ve göğüs dekolteli bir kombin yapan Erbil, ilginç dansıyla da dikkat çekti.

09.06.2020 13:57  Güncelleme: 14:48

2 gün önce göğüs dekolteli bir bikiniyle poz verdiği için eleştiri yağmuruna tutulan Yasmin Erbil, bu sefer Instagram hesabından mini eteğiyle dans ettiği anları paylaştı.

MİNİ ETEĞİYLE DANS ETTİ

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında gelen Yasmin Erbil, her anını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Havaların ısınmasıyla mini eteklerini giymeye başlayan Erbil, kot eteği ve göğüs dekolteli bluzuyla dans ettiği anları yayınladı.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, mini eteğiyle dans ettiği anları paylaştı

Paylaşımlarıyla sürekli tepki çeken Yasmin Erbil, kendisine kusma emojisi gönderen bir kadın takipçisini Instagram hesabının hikaye kısmından ifşa ederek "Umarım hemcinslerinle sorununu yakında çözersin" dedi.

"SAKIN BANA DUYAR KASMAYIN"

Dün evinden paylaşımlar yapan Yasmin Erbil, pijamasıyla bir bikinisini kombinleyerek poz verdi. Göğüs kısımları bağcık detaylı bikini giydiği için eleştirileceğini tahmin eden Erbil, "Sakın bana duyar kasmayın. Denizde gördüğünüz bikini çokta anlam yüklemeyin her şeye herkesin giydiği yaptığı şeyler bende bir başka oluyor sanırım alıştım" dedi.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, mini eteğiyle dans ettiği anları paylaştı
Mehmet Ali Erbil\'in kızı Yasmin Erbil, mini eteğiyle dans ettiği anları paylaştı

Son Dakika Magazin Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, mini eteğiyle dans ettiği anları paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • sebgi: o daha genc. hatalarl.yaparak anlayacaak bilecek. ayıp yaptıgıniz yorumlar size ne sizinde cocugunuz yapmıyormu belki gizli nerden bileceksiniz insan olun insan allahtan korkun yazarken mesajlarınızi 6 8 Yanıtla
    Benimle aynı yaşta: Allah akıl vermiş bana anlıyorum en azından akıl yaşta değil baştadır bunu unutma 0 0 ...: Yorumuna artı puan verdim ama bu kız 31 yaşında 0 0
  • Bilge: Bu kızın hiç işi gücü yok mu ? Sürekli orasını burasını açıp babasına dua istiyor.. 11 0 Yanıtla
    Feryal: Bence tamamen show peşinde Bilge'cim... 5 0 Bilge : Aynen Feryal'cim:) 3 0 Şermin: Şekerlerim,ikinize de katılıyorum 2 1 Feryal: Bencede Bilge-:)) 3 0 Bilge : Serkan sen Şermin' mi oldun :)))))) 1 0
  • ?: Yarin cikar yine babasi icin dua ister 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement