Mehmet Ali Erbil, yeni aşkıyla görüntülendi! Sevgilisi, kendisinden 40 yaş küçük - Son Dakika
Magazin

Mehmet Ali Erbil, yeni aşkıyla görüntülendi! Sevgilisi, kendisinden 40 yaş küçük

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 3 yıl sonra Belarus'ta sahne aldı. Bir süredir yalnız olan Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Türkmenistanlı sevgilisiyle de kameralara görüntü verdi.

06.09.2021 11:09  Güncelleme: 11:13

Kaçış sendromu rahatsızlığından dolayı uzun yıllar hem hastanede hem de evde tedavi gören Mehmet Ali Erbil, 3 yıl aradan sonra Belarus'ta sahneye çıktı. Keyfi yerinde olan Erbil, eskisi gibi sevenlerine eğlenceli anlar yaşattı.

40 YAŞ KÜÇÜK AŞKIYLA YAN YANA

Komedyen, salondaki davetlilerin yanı sıra sahnedeki şarkıcı Serkan Kaya ve orkestrasını da gülmekten kırıp geçirdi. Son dönemde sık sık Belarus'a giden Mehmet Ali Erbil'in bu seyahatlerinin nedeni de ortaya çıktı. 64 yaşındaki Erbil, burada yaşayan, 24 yaşındaki Türkmenistanlı Kristina ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin bir yolculuk sırasında uçakta tanıştığı öğrenildi. İkilinin yan yana çektirdiği bir fotoğrafı da kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi
Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi
Mehmet Ali Erbil, yeni aşkıyla görüntülendi! Sevgilisi, kendisinden 40 yaş küçük
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Mehmet Ali Erbil, yeni aşkıyla görüntülendi! Sevgilisi, kendisinden 40 yaş küçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mehmet Ali ARGÜDER : Yazıklar olsun . Kızı yaşında. Bunun adı Aşk yada Sevgi değil. REZİLLİK 75 21 Yanıtla
  • murat atis: Millet sapıtmış parra parra parra 56 11 Yanıtla
  • gürsel Demir: Allan memnun satan memnun sana ne 13 31 Yanıtla
  • dopdogrucudavutt : Hahaha burda adamı canlı canlı mezara gömenlere belli ki Memedali beeey yine gömmüş... Din diyanet bahane kıskanıyorum diyemiyorlar. Aynı imkan olsa neler yapacak bizim yorumcular ama para olmayınca bari ahireti garantileyelim diye adama saydırıp bonus sevap derdindeler.. Kardeşim haberi merak edip girmişsin okumuşsun kime maval okuyorsun. Allah şah damarımızdan yakındır bize yutturamazsınız... 14 19 Yanıtla
  • Necati Kaya: Bir ayağı çukura girince de yalvarıyor bana dua edin diye. Biraz yaşının insanı ol. Yapiyorsanda gizli yap. Merak etme yine dusmen yakındır. 19 6 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: para para para 7 1 Yanıtla

Advertisement