Mehmet Şef'in oğlu siyasete girdi: İşte rozetini taktığı parti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mehmet Şef'in oğlu siyasete girdi: İşte rozetini taktığı parti

Mehmet Şef\'in oğlu siyasete girdi: İşte rozetini taktığı parti
24.04.2026 12:20

MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu Emre Yalçınkaya, Anahtar Parti’ye katılarak siyasete adım attı; rozetini Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu takarken, aynı törende yönetmen İsmail Güneş de partiye dahil edildi.

MasterChef Türkiye jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu Emre Yalçınkaya, Anahtar Parti saflarına katıldı.

ROZETİNİ AĞIRALİOĞLU TAKTI

Kendisi de şef olan Emre Yalçınkaya’ya parti rozeti, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu tarafından takdim edildi. Katılım, partinin sosyal medya hesabından duyuruldu.

Mehmet Şef'in oğlu siyasete girdi: İşte rozetini taktığı parti

İKİ İSİM BİRDEN PARTİYE DAHİL OLDU

Yapılan açıklamada, “Gastronomi ve sanat dünyasının iki önemli ismi; Şef Sayın Emre Yalçınkaya ve Yönetmen Sayın İsmail Güneş, Anahtar Parti’ye katıldı” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Magazin Mehmet Şef'in oğlu siyasete girdi: İşte rozetini taktığı parti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Taner Toraman Taner Toraman:
    Çok iyi bir seçim 11 14 Yanıtla
    Ali Kublay Ali Kublay:
    Onu bunu bilmem yavuz bey adam gibi adamdır nokta 4 2
  • Albaraka Kürt Albaraka Kürt:
    Kapı partisi gibi o nasıl isim ilk kez duydum sdffsd 2 2 Yanıtla
  • Hakim ATMACA Hakim ATMACA:
    Yahu yaptığı israf rezilliği probramını siyasete dökücek sonuç 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement