Miley Cyrus'un Evine Hırsız Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Miley Cyrus'un Evine Hırsız Girdi

Miley Cyrus\'un Evine Hırsız Girdi
02.06.2014 14:54

Amerikalı ünlü şarkıcı Miley Cyrus'un evi soyuldu.

Yetkililer, 21 yaşındaki şarkıcının San Fernando Valley'deki evine giren biri kadın iki hırsızın çok sayıda mücevher ve Maserati marka lüks bir otomobili çalarak kayıplara karıştığını açıkladı. 

EVDE KİMSE YOKTU

Olay sırasında evde kimsenin bulunmadığı belirtildi. Geçen ay Cyrus ile tanışmaya çalışırken polis tarafından gözaltına alınan bir hayranı için yasaklama emri çıkarılmıştı. Disney'in "Hannah Montana" adlı televizyon dizisinde canlandırdığı Miley Stewart rolüyle ün kazanan Cyrus'un mal varlığının oldukça kabarık olduğu biliniyor. 




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Miley Cyrus'un Evine Hırsız Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aslı aslı:
    cok ıyı olmus 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement