Model Didem Soydan, yarı çıplak halde verdiği pozla Instagram'a damga vurdu - Son Dakika
Magazin

Model Didem Soydan, yarı çıplak halde verdiği pozla Instagram'a damga vurdu

Yaptığı cesur paylaşımlarıyla her daim adından söz ettiren model Didem Soydan, sosyal medya hesabından yarı çıplak kıyafetiyle bacaklarını açarak verdiği pozu paylaştı.

07.04.2020 14:55  Güncelleme: 15:21

Takipçilerine verdiği cevaplarla ve yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, Instagram hesabından yaptığı cüretkar paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

YARI ÇIPLAK PAYLAŞIM YAPTI

Koronavirüs salgınından dolayı evinden çıkmayan ve süreçte sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Didem Soydan, üzerinde sadece beyaz gömlek ve beyaz çoraplarının olduğunu bir fotoğrafını paylaştı. Soydan'ın bacaklarını açarak verdiği poz ise Instagram'a damga vurdu. Kısa süre önce paylaşım yapan Soydan'ın fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

Model Didem Soydan, bacaklarını açarak kameraya poz verdi

YENİ YAŞINI KUTLADI

Geçtiğimiz günlerde 36. yaşını kutlayan Didem Soydan, evinin banyosunda çektiği göğüs dekolteli pozunu "Bu benim doğum günüm" notuyla paylaşmıştı. Ünlü modelin yeni yaşını Simge Sağın, Tülin şahin, Saadet Işıl Aksoy, Ahu Yağtu, Gazapizm ve Gaye Su Akyol gibi isimler de kutlamıştı.

Model Didem Soydan, yarı çıplak halde verdiği pozla Instagram\'a damga vurdu

Son Dakika Magazin Model Didem Soydan, yarı çıplak halde verdiği pozla Instagram'a damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • elif: kıskançlık değil bütün dünya ne ile mücadele ediyor bunun yaptıgına bak 42 5 Yanıtla
    ...: herkesin mücadelesi aynı değil maalesef.. 16 2 905BİN : Biz Türkler ne zaman yapılan işlere ve eylemlere Saygıyı öğrenirsek ve empati yapmayı da ihmal etmez isek topluma daha faydalı bireyler olabiliriz. 6 8 didem dedim :): didem dedim :)) 1 1 Didem: Elif dedim 1 0
  • elif: iğrenç 16 5 Yanıtla
    905BİN : Kıskanma hemen.. 8 10
  • OMER HAYYAM: Celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. itiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet. 21 0 Yanıtla
  • Sedat: Bu mübarek ğünde allah hepinizi kahru perişan eylesin inşallah 17 1 Yanıtla
  • Lokman : soyunmaktan başka ne vasfı var acaba? 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement