Babasını Kaybeden Mustafa Avkıran Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Babasını Kaybeden Mustafa Avkıran Kimdir?

Babasını Kaybeden Mustafa Avkıran Kimdir?

Oyuncu Mustafa Avkıran, sosyal medya hesabından babasının vefat haberini takipçilerine duyurdu. Üzüntülü haber sonrası vatandaşlar Mustafa Avkıran hakkındaki bilgileri merak etmeye başladı. Peki, Mustafa Avkıran kimdir?

16.02.2019 11:38  Güncelleme: 11:39

Show TV'de yayınlanan ve fenomen bir dizi haline gelen "Yeni Gelin" dizisinin Kalender Ağası Mustafa Avkıran babasını kaybettiğini Instagram hesabından sevenlerine duyurdu. Haber sonrası internet kullanıcıları Avkıran hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Musatfa Avkıran kimdir, kaç yaşındadır?

MUSTAFA AVKIRAN KİMDİR?

1983'te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. İstanbul Devlet Tiyatrosu'na katıldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yüksek lisans yaptı. Bir dönem Antalya Devlet Tiyatrosu'nda müdürlük de yaptı. 2000'de Tiyatro Oyunevi ile birlikte İSM 2. Kat'ı kurdu. Bilal Ağa, Ezo Gelin, Kınalı Kar, Kuzey Güney, Menekşe ile Halil, Yaprak Dökümü, Filinta gibi dizilerde rol aldı. Günümüzde ise Yeni Gelin adlı dizide Kalender Ağa karakterini canlandırmaktadır.

Babasını Kaybeden Mustafa Avkıran Kimdir?

Son Dakika Magazin Babasını Kaybeden Mustafa Avkıran Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement