Mustafa Sandal Reklamdan Kazandığı Parayla Arabasını Yeniledi - Son Dakika
Magazin

Mustafa Sandal Reklamdan Kazandığı Parayla Arabasını Yeniledi

Sandal, geçtiğimiz günlerde bir konut projesinin reklamlarında eşi Emina ile rol aldıktan sonra ilk iş olarak otomobilini yeniledi.

06.12.2014 12:46  Güncelleme: 16:42

Reklamlarda yer aldıktan hemen sonra kendisine Porsche Cayenne cip satın alan Sandal, iş görüşmesi sonrası yakın bir dostuyla kapıda ayaküstü vedalaştı. Arkadaşına sarıldıktan sonra gazetecilerle selamlaşan şarkıcı, eşi Emine ile rol aldığı reklam filminin beğenilip beğenilmediğini gazetecilere "Nasıl olmuş siz beğendiniz mi?" diyerek sordu.

"GÜLBEN'LE ARTIK İYİYİZ"

Rol aldığı inşaat firmasından ev satın alıp almadığı sorularını yanıtsız bırakan Sandal, 'Şıkır Şıkır' şarkısını izinsiz olarak albümüne koyduğu için geçtiğimiz yıl davalık olduğu Gülben Ergen'in mahkeme kararıyla 12 bin lira tazminat ödemesiyle ilgili soruya "O dava geride geçmişte kaldı. Biz şimdi iyiyiz iyiyiz" diye cevap verdi.


Mustafa Sandal Reklamdan Kazandığı Parayla Arabasını Yeniledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mustafa Sandal Reklamdan Kazandığı Parayla Arabasını Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mitjoe : Habere bak. Ee ne dememizi bekliyorsunuz. Ne yapalım yani. 6 3 Yanıtla
  • Ali: Artık vazgeçin şu magazinsel haberlerden birde sondakika haberi diye geçiyorsunuz ne diyeyimki sizlere 2 0 Yanıtla
  • Mitjoe : Sevgili kardeşim adam arabasını değiştiriyor. Bunun haber değerini ya da magazin haber değerini bize bir anlatır mısın. Biz de anlayalım ne kadar cahil kaldığımızı... 0 0 Yanıtla

Advertisement