Ömür Gedik'in Canlı Performansına Eleştirileri Yağmuru - Son Dakika
Magazin

Ömür Gedik'in Canlı Performansına Eleştirileri Yağmuru

Gedik, rock tarzda okuduğu için büyük eleştiri topladığı "Hey Onbeşli" isimli türküyü bu kez de canlı olarak seslendirince eleştiriler iki kat arttı.

25.01.2015 12:26  Güncelleme: 13:57

Oscar ödüllü aktör Russell Crowe'un yönetmenliğini üstlendiği 'Son Umut' filminde, Cem Yılmaz'ın 1'inci Dünya Savaşı'na Tokat'tan giden 15 yaşlarındaki çocuklar için yazılan 'Hey Onbeşli' adlı ağıt türküsünü oyun havası gibi seslendirilmesi tepki çekti.

ELEŞTİRİLERE ALDIRMADI

Cem Yılmaz ile gündeme gelen türküyü Ömür Gedik bu kez rock tarzda seslendirince eleştiriler iki kat arttı. Gedik aldığı tüm eleştirilere rağmen bu türküyü bu kez de dün gece Star TV'de konuk olduğu Okan Bayülgen'in programında canlı olarak seslendirdi.

Ömür Gedik\'in Canlı Performansına Eleştirileri Yağmuru
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ömür Gedik'in Canlı Performansına Eleştirileri Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • cenk: Kendilerin i gündeme getirmek için her şeyi yapar bunlar sanatçıyım diye çıkıyorlar ya yazıklar olsun 22 1 Yanıtla
  • Efe diyari: Tipe bak ya. O tiple zaten o sarki olmaz. Cakma deri ustunde gogusler burda diyen bi top bilmem ne sonra hey 15'li. Oldu bizde sana hey 45'li diyelim. Neyse yarin ugrada kuafor parasi vereyim gitti ayar cektir kendine sacina basina 15 6 Yanıtla
  • Efe diyari: Felaketti. Bence rica ustune soylemis gibiydi 9 2 Yanıtla
  • Ìos: Anlamadim 1 3 Yanıtla
  • Anesq: Bence sorun bu turkuyu oyun havasinda soylemesinden ziyade, bu turkuyu o sesle soylemesi! 3 0 Yanıtla

Advertisement