Dilara Aksüyek sevenlerine müjdeli haberi verdi - Son Dakika
Magazin

Dilara Aksüyek sevenlerine müjdeli haberi verdi

Dilara Aksüyek sevenlerine müjdeli haberi verdi

Dilara Aksüyek, önceki akşam Cihangir'de gezerken magazin muhabirlerince görüntülendi. Sevenlerine müjdeli haberi veren oyuncu, yeni proje için okuma provalarına başladığını söyledi.

08.09.2022 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sürprizlerinin olduğunu söyleyen Dilara Aksüyek, "Çok farklı bir proje ile karşınızda olacağım. Okuma provaları yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

<a class='keyword-sd' href='/dilara-aksuyek/' title='Dilara Aksüyek'>Dilara Aksüyek</a> sevenlerine müjdeli haberi verdi

"İÇİM İÇİME SIĞMIYOR"

Ardından heyecanlı olduğunu belirten Aksüyek, "Heyecandan içim içime sığmıyor. Bir an önce projeye başlamak istiyorum" diyerek mutlu olduğunu belirtti.

Dilara Aksüyek sevenlerine müjdeli haberi verdi

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR?

Dilara Aksüyek kim, nereli, kaç yaşında; 24 Temmuz 1987 tarihinde dünyaya gelen oyuncu Dilara Aksüyek, 34 yıl yaşındadır. Aksüyek; İzmir, Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Boyu 1,65 m olduğu bilinen Aksüyek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

İlk rolünü 2012 senesinde "Evlerden Biri" dizisinde 'Filiz' karakteri ile oynamıştır. 2013 yılında başlayan Özgü Namal'ın da rol aldığı "Merhamet" isimli dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırmıştır. Daha sonra "Kadim Dostum" isimli dizide Deniz karakterine hayat vermiştir.

Aksüyek, yüksek reytingleriyle bilinen Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde ise "Mahfiruze Sultan" karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Dilara Aksüyek sevenlerine müjdeli haberi verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement