Özel Bir Defileyle Engelli İnsanlara Dikat Çektiler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Özel Bir Defileyle Engelli İnsanlara Dikat Çektiler

Özel Bir Defileyle Engelli İnsanlara Dikat Çektiler
07.12.2011 06:03

Şişli Can Zihinsel Özürlüler Derneği; 3 Aralık 'Dünya Engelliler Günü' kapsamında Portaxe adlı mekanda gece düzenledi.

Şişli Can Zihinsel Özürlüler Derneği; 3 Aralık 'Dünya Engelliler Günü' kapsamında Portaxe adlı mekanda gece düzenledi. Yelda Başaran ve Serhat Türkkan'ın sunduğu organizasyonda; Ece Gürsel ve Tuğba Altıntop'un da podyuma çıktığı bir defile yapıldı.

TEŞEKÜR ETTİ

Defilede; Özden Gelinlik ve Moda Evi'nin tasarımları sergilendi. Altıntop'un giydiği 45 bin Swarovski taşla süslü olan ve Guinness Rekorlar Kitabı'na da giren gelinlik ilgi gördü. Gürsel; gecede İsmail Tunçbilek'ten ayrılmasıyla ilgili olarak "Konserlerim onsuz devam edecek. Yine de katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederim" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Özel Bir Defileyle Engelli İnsanlara Dikat Çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement