Özge Borak Soğuk Havada 20 Ton Suyun Altında Kaldı - Son Dakika
Magazin

Özge Borak Soğuk Havada 20 Ton Suyun Altında Kaldı

Güzel oyuncu, canlandırdığı karakterin yağmur altında gözyaşlarına boğulduğu sahnenin çekimleri sırasında yazlık kostümüyle saatlerce tonlarca suyun altında kaldı.

12.12.2014 14:11  Güncelleme: 15:27

Özge Borak, başrolde yer aldığı 'Bana Adını Sor' adlı filmin çekimleri sırasında zor anlar yaşadı. Güzel oyuncu, canlandırdığı karakterin yağmur altında gözyaşlarına boğulduğu sahnenin çekimleri sırasında saatlerce tonlarca suyun altında kaldı.

ÇEKİM SABAHA KADAR DEVAM ETTİ

Soğuk havada gerçekleşen ve yaklaşık 20 ton suyun kullanıldığı sahnenin çekimleri, akşam saatlerinde başladı ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Çıplak ayakları ve yazlık kostümüyle zor anlar yaşayan Borak'ın yardımına set ekibi yetişti. Set çalışanları, sahne aralarında güzel oyuncuyu birkaç havlu yardımıyla ısıtmaya çalıştı.

Özge Borak, zorlu sahnenin çekimleri sırasında 5 defa kostüm yenilemek zorunda kaldı.



Özge Borak Soğuk Havada 20 Ton Suyun Altında Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Özge Borak Soğuk Havada 20 Ton Suyun Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • o filmse buda gercek hayat.: üzüldümyaa yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. içim gittiii yaa. cok üzüldümmmmmmmmm, (yanlış anlaşılmasın kıza değil, boşa giden 20 tonsuya üzüldümmmm)2 günsonra su yok diye çıkarsınız, kuraklık var diye. bu millett ne yağmurlarda ıslanıyor, ne karlarda üşüyor , bilen var mıı. 20 ton suyaa iş olsun diyee göstsremelik, reklam için, ozman gündelik hayattki vatandaş en kral reklamı yapıyor. her gün 20 ton suyu belki daha fazlasını ve daha birçok hayatın gercekelrini çekmek zorunda kalıyor, hatırlatırımm, saygılarr, o film se buda gerçek hayatt. saygılar. 32 2 Yanıtla
  • Rüzgar : Abdest alsaydı iyiydi 21 0 Yanıtla
  • sert: yaz ayında da barajları ölçmeye başlarsınz 15 0 Yanıtla
  • Neo: Yağmur sahnesi olmasa canıııınnmmm milletim nasıl duygu dolu anlar Yaşar. Ki bu dizileri nasıl izlerler şaşarım.fakirin izlediğinden bile reytingleri para kazanırlar.yetmedi hayali ortam için tonlarca su israf olunur.. 0 0 Yanıtla

Advertisement