Özge Özpirinçci kızıyla ilk karesini paylaştı - Son Dakika
Magazin

Özge Özpirinçci kızıyla ilk karesini paylaştı

Özge Özpirinçci kızıyla ilk karesini paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda kızı Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından kızı Mercan ve eşi Burak Yamantürk ile karesini paylaştı. Paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

20.01.2022 09:22  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile evlenen Özge Özpirinçci, geçtiğimiz haftalarda kız Mercan'ı kucağına aldı. Kızı ile karesini paylaşan oyuncunun fotoğrafına ünlü isimlerden mesaj yağdı.

"YAVRU" NOTUYLA PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımda da bu defa kızının elini gösterdi. Eşi ve kızıyla beraber ellerini paylaşan oyuncu fotoğrafa, 'Yavru' notunu düştü. Özge Özpirinçci'nin yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç, Mercan'ın babası Burak Yamantürk'e benzediğini dile getirmişti. Özpirinçci, yılbaşı akşamı kızı kucağında, eşine sarılarak verdiği bir pozla Mercan'ı hayranlarına ufaktan göstermişti. Arkası dönük olan bebeğin kafasının çok küçük bir kısmı göründü.

Özge Özpirinçci'nin kızıyla ilk karesini paylaştı

BİR ÇOK İSİM YORUM YAPTI

Oyuncunun paylaşımına hayranları ile aralarında; Demet Evgar, Başak Dizer, Ece Yörenç, Hülya Duyar ve Merve Dizdar'ın bulunduğu pek çok ünlü isim güzel dilekler içeren yorumlarda bulundular. Oyuncunun bir diğer paylaşımında ise güzel havada kızıyla beraber yürüyüşe çıktığı karesi oldu. Kızıyla vakit geçiren oyuncunun kareleri hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

Özge Özpirinçci'nin kızıyla ilk karesini paylaştı

Son Dakika Magazin Özge Özpirinçci kızıyla ilk karesini paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement