Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı'dan ilk açıklama - Son Dakika
Magazin

Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı'dan ilk açıklama

Sarallar grubuna mensup iki arkadaşı ile gittikleri gece kulübünde bir polisi feci şekilde darp ettiği iddia edilen Survivor Adem Kılıççı, sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yaptı.

27.11.2019 12:09  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasına katılarak şampiyon olan Adem Kılıççı, Sarallar grubuna mensup arkadaşları Aziz Saral ve Fikri Saral, eğlenmek için gece kulübüne gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü ve polis olan şahıs, Kılıççı ve Sarallar tarafından feci şekilde darp edildi. İddialara göre milli boksör tarafından başında bir de cam şişe kırılan mağdur polis, şikâyetçi oldu.

3'ER YIL HAPSİ İSTENDİ

Kılıççı, Sarallar grubuna mensup Aziz Saral ve Fikri Saral hakkında başlatılan soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 3 şüpheli hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede iştirak halinde silahla polis memuru Murat C.'yi darp ettikleri ileri sürülen şüpheliler hakkında 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis istendi.

Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı'dan ilk açıklama

"ADALET ER YA DA GEÇ TECELLİ EDER"

Survivor şampiyonu, çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı: "Hakkımda çıkan 'Polis memurunun kafasında cam şişe kırdı' şeklindeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Bahsi geçen olayın gerçekleştiği gün, eğlenmek için bir arkadaşımla gece kulübüne gittiğim doğrudur. Mekanda diğer arkadaşlarımla tesadüfen karşılaştım. Ancak olay olduğunda ben lavabodaydım. Benim olayla kesinlikle bir ilgim ve alakam yoktur. Kamera görüntülerinde de bu husus çok açık ve net görünmektedir. Aksine olayın gerçekleştiği yere geldiğimde tüm iyi niyetimle tarafları ayırmak ve ortamı sakinleştirmek için elimden geleni yaptım. Daha sonradan polis memuru olduğunu öğrendiğim arkadaşa da ilk yardımı uyguladım. Yapılan asılsız bu haberler şahsımı itibarsızlaştırmakta ve karalamaktadır. dava sonunda da beraatime karar verileceğine tüm yüreğimle ve iyi niyetimle inanıyorum. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmaması adına bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Unutmayın ki; adalet er ya da geç tecelli eder."

Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı'dan ilk açıklama

YAKIN DOSTLARI DESTEK OLDU

Öte yandan darp iddialarıyla gündeme gelen ünlü yarışmacıya Survivor'daki yakınarkadaşlarından destek mesajları yağdı. Bazı yarışmacılar, Adem Kılıççı'nın fotoğrafını Instagram hesaplarından yayınlayarak "Hak yerini bulacak" dedi.

Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı'dan ilk açıklama
Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı'dan ilk açıklama
Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı\'dan ilk açıklama

Son Dakika Magazin Polis memurunun kafasında şişe kırdığı iddia edilen Survivor Adem Kılıççı'dan ilk açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Izmirli : Zaten ihtimal vermem adam gibi adam adem kralsın 11 42 Yanıtla
    Kralın çıplak: Hayatın gerçekleri ihtimallerle bağdaşmaz.Ortada somut olay var daha ihtimal peşinde kendini avutma peşindesin. 45 4
  • Eda: Adem iyi yürekli insan yapmaz öyle sey ben inaniyorum 9 42 Yanıtla
  • Zulal: Neyin itibarı,badem 37 7 Yanıtla
  • Ali 62: Arkadaşlar mafyalar ülkenin geleceğini tehdit ediyor önü kesilmesi gerek 32 5 Yanıtla
  • vemil: İyi yapmışsın eline sağlık 3 29 Yanıtla
  • Gökhan: Memura dokanmayın loo 23 6 Yanıtla
  • g: ne tuhaf hayat. bu adam ünlü oldu. bu adamın derdi, gazetelere taşındı. 20 1 Yanıtla
  • Kaptan bro: Beyler adamin arkasi var !! Temiz cikar isin icinden 15 4 Yanıtla
  • Badem : Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim. Ecdad doğru söylemiş 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement