Robbie Williams Hayranının Omuzunu Kırdı - Son Dakika
Magazin

Robbie Williams Hayranının Omuzunu Kırdı

Robbie Williams Hayranının Omuzunu Kırdı

İngiliz pop şarkıcısı Robbie Williams'ın geçen ay bir konserde sahneden düşerek bir hayranının omzunu kırdığı anın görüntüleri ortaya çıktı.

05.07.2014 12:44  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Heyecanlı sahne performanslarıyla bilinen İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın, geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde sahneden düştüğü sırada bir hayranının kolunu kırdığı ortaya çıktı.

DENGESİNİ KAYBETTİ

Youtube'a yüklenen videoda şarkıcının dengesini kaybedip sahneden kalabalığın üstüne düştüğü görülüyor. Williams, 52 yaşındaki Margaret Nash'in üzerine düşerken, tabloid Metro gazetesi en öndeki Nash'in omzunun kırıldığını yazdı.

'OMUZUNDA AĞRI VARDI'

Konser salonunun yöneticisi Paul Tattenden, "Hanımefendinin omzunda ağrı vardı. Sonradan bize omzunun kırıldığı söylendi. Robbie'nin prodüksiyon ekibine durumu ilettik. Kendisiyle irtibat halindeler" dedi.

'BİR ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ'

Margaret Nash'in kızı Katie ise eski Take That yıldızını suçlayarak, "Annemin üzerine yuvarlandın. Omzu kırıldı ve hastaneye kaldırıldı. Bir özür bile dilemedin" diye çıkıştı.
Sahneden düşüp hayranlarını yaralayan ilk pop yıldızı Robbie Williams değil. Daha önce Amerikalı rap yıldızı George Watsky de sahneden düşüp iki kişiyi yaralamıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Robbie Williams Hayranının Omuzunu Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement