Rolüm İçin Kadınlarla Çalıştım - Son Dakika
Magazin

Rolüm İçin Kadınlarla Çalıştım

Rolüm İçin Kadınlarla Çalıştım

Paşhan Yılmazel canlandırdığı eşcinsel karakterle dikkat çekiyor. Yılmazel, bu rol için eşcinsellerle değil kadınlarla çalışmayı seçmiş!.

15.12.2011 06:03

Sadri Alışık Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu 'Oğluma Bi Haller Oldu' isimli oyunun Profilo Kültür Merkezi'ndeki galası önceki gün yapıldı.

ÖVGÜ ALIYOR

Oyunun yönetmeni ve başrol oyuncusu Cem Özer, rolü gereği 15 yaş yaşlandı. Oyunda eğitim için başka bir şehre yolladığı oğlunun (Erdem Sakalıbüyük-Serhan Atak) evini ziyaret edince onun eşcinsel olduğunu öğrenen bir babanın (Cem Özer) yaşadığı komik olaylar anlatılıyor. Oyunda Özer'in oğlunun eşcinsel sevgilisi 'Ricky'yi canlandıran genç oyuncu Paşhan Yılmazel, performansıyla eleştirmenlerden büyük övgü alıyor. Yılmazel rolüyle ilgili olarak, "Eşcinsel rolüne çalışırken kadınlardan yardım aldım. Eşcinsel birinden yardım alsaydım kopyanın kopyası olurdu. Taklit etmek gibi olurdu. Oysa efemine, yani kadın gibi nasıl davranıldığını öğrenmek, rolde bana yardımcı oldu" dedi.

ÜNLÜLER İZLEDİ

Tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyunu izleyenler arasında genç oyuncu Merve Boluğur ve annesi ile Seray Sever ve genç sevgilisi Tolga Acar da vardı. Sever oyun sonrası yanına gelen gazetecilere "Kısa zamanda evlenmeyi düşünüyoruz. Hatta anne olup çocuğumu kucağıma almak istiyorum" diyerek herkesi şaşırttı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Rolüm İçin Kadınlarla Çalıştım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement