Rus İş Adamının Kızı, Masalsı Bir Düğünle Evlendi - Son Dakika
Magazin

Rus İş Adamının Kızı, Masalsı Bir Düğünle Evlendi

Tacik asıllı Rus iş adamı İlkhom Shokirov'un kızı Madina, tam anlamıyla Binbir Gece Masalları'nı gölgede bırakacak bir törenle evlendi.

02.11.2016 12:05  Güncelleme: 12:30

Bugüne kadar okuduğunuz ya da gördüğünüz tüm gösterişli düğün törenlerini unutun! Çünkü biraz sonra sosyal medya aracılığıyla paylaşılan fotoğraflarını göreceğiniz düğünün bir benzeri daha yok.

2 MİLYON TL'LİK GELİNLİK GİYDİ

Tacik asıllı Rus iş adamı İlkhom Shokirov, biricik kızı Madina'yı Rusya'nın başkenti Moskova'da kelimenin tam anlamıyla Binbir Gece Masalları'nı anımsatan bir törenle evlendirdi. Adının Sador olduğu açıklanan genç bir adamla dünyaevine giren Madina Shokirova, düğün gecesi 517 bin sterlin değerinde (yaklaşık 2 milyon TL) Ralph & Russo tasarımı bir gelinlik giydi.

DÜĞÜN PASTASI 3 METRE BOYUNDAYDI

Gelinin taşımakta güçlük çektiği gelinliğin üzeri yüzlerce kristal ve inci ile süslüydü. Düğünde kesilen pasta ise 3 metre boyundaydı. Moskova'da lüks bir otelde gerçekleşen törene 900 konuk davetliydi. Düğün gecesi bir kabare grubuyla birlikte ünlü şarkıcılar da sahneye çıktı.

Törenden önce gelin Madina Shokirova için iki ayrı kına gecesi de düzenlendi. İlkinde gelin bekarlığa, yakın arkadaşlarıyla birlikte İspanya'nın Marbella kentinde veda ettti. Özel bir jetle Marbella'ya giden gençler burada eğlendi. Daha sonra ülkesine dönen gelin için bu kez de aile üyelerinin katılımıyla geleneklere uygun bir kına gecesi düzenlendi.

İşte düğünden kareler;

Rus İş Adamının Kızı, Masalsı Bir Düğünle Evlendi

Son Dakika Magazin Rus İş Adamının Kızı, Masalsı Bir Düğünle Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement