'Çirkin Kazak' Kurbanı Deadpool Oyuncusu Ryan Reynolds Kimdir? - Son Dakika
Magazin

'Çirkin Kazak' Kurbanı Deadpool Oyuncusu Ryan Reynolds Kimdir?

\'Çirkin Kazak\' Kurbanı Deadpool Oyuncusu Ryan Reynolds Kimdir?

Arkadaşları Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal tarafından şakaya maruz kalan Deadpool'un başrolü Ryan Reynolds kimdir? İşte yakışıklı oyuncu hakkında merak edilen her şey...

22.12.2018 16:15  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deadpool'un yıldız oyuncusu Ryan Reynolds, arkadaşları Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal'ın şaka kurbanı oldu. Jackman ve Gyllenhaal, Reynolds'ı arayarak 'Çirkin kazak partisi' isimli partiye davet etti. Peki "Çirkin kazak" mağduru Ryan Reynolds kimdir, hangi projelerde yer aldı? Ryan Reynolds hakkında her şey haberimizde...

ÇİRKİN KAZAK KURBANI OLDU

Ryen Reynolds, arkadaşları Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal'ın şakasına kurban gitti. 'Çirkin kazak partisi' adlı partiye davet edilen ünlü oyuncu, noel hediyesi paketine benzeyen bir kazakla gidince Jackman ve Gyllenhaal gülme krizine girdi. O anları sosyal medyadan paylaşan Ryen Reynolds, sosyal medyada takipçilerini güldürdü.

'Çirkin Kazak' Kurbanı Deadpool Oyuncusu Ryan Reynolds Kimdir?

RYAN REYNOLDS KİMDİR?

Ryan Reynolds 23 Ekim 1976'ta Kanada'da dünyaya geldi.4 çocuklu bir ailenin en küçük üyesi olan Ryan Reynolds'un 3 abisi var. İngiliz ve İrlanda soyundan geldiği iddia edilen oyuncu, küçük yaşta oyunculuğa merak saldı. Çocuk yaşında pek çok projeyle ekrana gelen Reynolds, Nickelodeon kanalında ekrana gelen " Fifteen" adlı lise dizisiyle ekranlarda yer aldı. Seyahat etmekten ve motor kullanmaktan hoşlanan yakışıklı oyuncu, Amerikan futbol takımlarından Green Bay Packers'ın da büyük bir hayranı.

65 PROJEDE YER ALDI

Ünlü oyuncu, bugüne kadar 65 farklı projede oyunculuk yaptı. Reynolds,"Blade: Trinity", "X-Men Origins: Wolverine", "The Purposal", "Green Lantern" ve "Deadpool" gibi yapımcılığını Marvel'ın üstlendiği gişe rekorları kıran projelerde yer aldı.

'Çirkin Kazak' Kurbanı Deadpool Oyuncusu Ryan Reynolds Kimdir?

ÖZEL HAYATI

Ryan Reynolds Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Alanis Morissette ile olan aşkıyla kendinden söz ettirdi. Ünlü çift iki yıl nişanlı kaldıktan sonra ilişkilerini sonlandırdı. Daha sonra kendisi gibi oyuncu olan Scarlett Johansson ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. 5 Mayıs 2008'de nişanlanan çift, 27 Eylül 2008'de hayatlarını birleştirdi. İkili, 2011'de yollarını ayırdı. Reynolds, bu ilişkiden sonra "Green Lantern" filminin setinde tanıştığı Blake Lively'le birlikte olmaya başladı. 9 Eylül 2012'de dünya evinde giren ikilinin bir kızları var.

'Çirkin Kazak' Kurbanı Deadpool Oyuncusu Ryan Reynolds Kimdir?

"YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEK" SEÇİLDİ

Ryan Reynolds, People dergisi tarafından 2010'da "Yaşayan En Seksi Erkek" seçildi.

EN SEVİLEN FİLMLERİ

Ryan Reynolds, 2009'da X-Men Origins: Wolverine, 2010'da Toprak Altında, 2011'de Yeşil Fener, 2013 yılında Crood'lar, Ölümsüz Polisler ve Turbo gibi yapımlarda rol aldı. Reynolds, 2014'te Kayıp Çiçek, 2015'te Selfless, 2016'da Deadpool, 2017'de Hayat ve Belalı Tanık filmleri vizyona girdiğinde en çok izlenen filmler arasındaydı. 2018 yılında vizyona giren Deadpool 2 ile büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Reynolds, Deadpool 3'ün çekileceği müjdesini de sevenleriyle paylaştı.

Son Dakika Magazin 'Çirkin Kazak' Kurbanı Deadpool Oyuncusu Ryan Reynolds Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement