Sadakatsiz son bölümde Aras sinir krizi geçiriyor! Asya ne karar verecek? - Son Dakika
Magazin

Sadakatsiz son bölümde Aras sinir krizi geçiriyor! Asya ne karar verecek?

Sadakatsiz son bölümde Aras sinir krizi geçiriyor! Asya ne karar verecek?

Her hafta çarşamba akşamları ekranlarda fırtınalar estiren Sadakatsiz 2 haftalık aranın ardından 19 Ocak tarihinde sevenleri ile buluştu. Ali'nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan'ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı dikkat çekti. Volkan'ın evinde kıskançlık krizine giren Aras'ın verdiği tepki ise ekranlara damga vurdu.

20.01.2022 11:04  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin, her Çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a, Melis Sezen ve Berkay Ateş' in eşlik ettiği dizisi Sadakatsiz'de bu hafta Asya'nın Volkan'ın onun evini izlediği anlaması ve oyun oynaması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Aras, Volkan'ın evini alırken, Aras'ın evde geçirdiği öfke nöbetine şahit olan Asya'nın ne karar vereceği ise gözleri yeni bölüme çevirdi.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali'nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan'ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras'ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır. Volkan'ın Asya'nın hayatını kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirecek bir sır perdesini aralar. Kaza sonrası Ali ve İpek'in bağlarının giderek kuvvetlenmesi yeni bir belanın habercisi midir?

Aras, Volkan'ın evini alarak Asya'nın başındaki dertten kurtulmasını istiyor. Bu yüzden de Volkan'ın satılığa çıkardığı evi satın alma kararı alıyor.

Asya, Volkan'ın onun evini izlediğinden şüpheleniyor ve ona bir oyun oynuyor. Volkan'ı denemek için bir telefon konuşması yapan Asya, onun tavırlarından sonra izlendiğinden emin oluyor ve bu durumu Aras'la paylaşıyor.

Son Dakika Magazin Sadakatsiz son bölümde Aras sinir krizi geçiriyor! Asya ne karar verecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement