'Seri Katilin' Türkiye Anısı - Son Dakika
Magazin

'Seri Katilin' Türkiye Anısı

\'Seri Katilin\' Türkiye Anısı

Dexter dizisinin dünyaca ünlü oyuncusu Michael Hall, Conan O'Brien'ın programında Türkiye anısını anlattı.

19.12.2012 17:46  Güncelleme: 10:57

Dexter dizisinin başrol oyuncusu Michael C. Hall, geçen ay geldiği Türkiye'de yaşadıklarını Conan O'Brien'ın programında anlattı. Ünlü oyuncunun GQ dergisine verdiği pozlar ise alay konusu oldu.

Bir seri katilin hikayesini anlatan Dexter dizisinin başrol oyuncusu Michael C. Hall, Türkiye'de yaşadıklarını canlı yayında anlattı, izleyenler ise kahkahaya boğuldu. Kapalı Çarşı'da küçük bir kızın kendisini görüp tanıdığını ve Dexter dizisinde cinayet işlemeden önceki repliği söylediğini anlatan ünlü oyuncu, GQ magazin dergisi için verdiği pozlarla da dalga konusu haline geldi.

Ünlü oyuncu Michael C. Hall, Türkiye için şöyle konuştu:

"Dizinin çoğu ülkede ücretsiz kanallarda yayınlanması, oralarda beni tanıyanların oranını daha da arttırıyor. Mesela geçen İstanbul'a gittim. Kapalı Çarşı'daydım ve hatırlarsan Dexter'ın ilk bölümündeki ilk repliği "Bu gece, o gece..." diye başlıyordu. Ban pazarda yürürken, ufacık bir kız "Dexter, bu gece, o gece!" deyiverdi. Tam yanından geçiyordum ve birden irkildim. Muhteşem bir şeydi."

YILIN ULUSLARARASI ŞÖHTERİ ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI

Programın ilerleyen dakikalarında ise Michael C. Hall'un GQ Türkiye dergisine verdiği pozlar ele alındı.

Dünyaca ünlü oyuncu Michael C. Hall geçtiğimiz kasım ayında Türkiye'ye gelmişti. Her yıl dünyanın tam 17 farklı ülkesinde düzenlenen GQ Yılın Erkekleri Ödülleri için Türkiye'ye gelen Hall, İstanbul'da düzenlenen törende 'Yılın Uluslararası Şöhreti Ödülü'nü almıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 'Seri Katilin' Türkiye Anısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement