Seti Bıraktı, Engelli Hayranının Yanına Koştu - Son Dakika
Magazin

Seti Bıraktı, Engelli Hayranının Yanına Koştu

Seti Bıraktı, Engelli Hayranının Yanına Koştu

Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan ve Eskişehir'de çekimleri devam eden Sungurlar dizisinin Serdar Komutan'ı Mert Kılıç, büyük bir görev için İstanbul'a geldi.

23.12.2014 14:57  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizi çekimlerinin yapıldığı esnada doğuştan engelli bir hayranı için kendisini telefonla aradıklarını öğrenen ünlü oyuncu, eşi Aslıhan Güner Kılıç'la hayranını evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.

Furkan adındaki hayranı, yıllardır televizyonda izlediği ve dizilerini hiç kaçırmadığı Mert Kılıç'ı görünce büyük mutluluk yaşadı. Ünlü oyuncu, " Eskişehir'de çekimlerdeyken Furkan'ın dayısından bir telefon geldi. Furkan'ın doğuştan engelli olduğunu, çok zor konuşabildiğini ve hareket edemediğini ancak Sungurlar'ı izlerken çok heyecanlandığını yazmıştı. Ben de Furkan'ı görmek için setten çıkıp İstanbul'a, onu ziyarete geldim. Furkan'ın sevindiğini görmek, onunla vakit geçirmek beni de çok mutlu etti. Kendisine asker selamını gösterdim, fotoğraflar çekildik." dedi.

Setteki yoğunluğuna rağmen engelli hayranını kırmayan ve yanına koşan Mert Kılıç, Furkan'la uzun bir süre vakit geçirdikten sonra Eskişehir'deki çekimlerine geri döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Seti Bıraktı, Engelli Hayranının Yanına Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Noname: Iste bu haber yorum almaz diger sacmaliklar alir akil tutulmasi hepimizde ne yazik ki 0 0 Yanıtla Emir karataş: ama sanmam yapmamıstır serdar 0 0

Advertisement