Sezen Aksu sahiplendiği sıpaya, yalısının kapılarını açtı - Son Dakika
Magazin

Sezen Aksu sahiplendiği sıpaya, yalısının kapılarını açtı

Sezen Aksu, geçen yıl sahiplendiği 'Boza' adlı sıpaya Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı. Sıpayla poz veren Aksu, fotoğrafını da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

02.01.2020 12:39  Güncelleme: 12:52

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Sezen Aksu, geçtiğimiz yıl'Boza' adlı bir sıpayı sahiplendi. Aksu, sıpaya Kanlıca'daki yalısının kapılarını da açtı. Aksu, sahiplenerek ölmekten kurtardığı sıpayla beraber yalıda çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

"BOZA VE ANASI"

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, geçen yıl Kayseri'de ölmüş annesini emmeye çalışırken bulunan sıpaya kucak açtı. Sıpayı sahiplenerek tüm masraflarını üstlenen Aksu, bununla da yetinmedi. Minik serçe, Kanlıca'daki yalısının kapılarını 'Boza' adı verilen sıpaya açtı. Aksu, sıpayla beraber evin içerisinde çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı. Aksu'nun 'Boza ve anası' notuyla paylaştığı fotoğraf görenlerin içini ısıttı.

Sezen Aksu sahiplendiği sıpaya, yalısının kapılarını açtı
Sezen Aksu sahiplendiği sıpaya, yalısının kapılarını açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sezen Aksu sahiplendiği sıpaya, yalısının kapılarını açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • suat doğan: 3 gün eğlenecek sonra kovacak amaç reklam 6 8 Yanıtla
    Hakan: Kayseriye yollar kardeş 7 1
  • ARICI: KEŞKE ÇOCUĞUNA SÜT ALMAYANLARA EL UZATSALAR, BİZ BİLMESEK TE OLURDU 7 1 Yanıtla
    Hasan : Yapmadığını nerden biliyorsun! 7 2
  • B: Ne mutlu umarım bütün yardıma muhtaç hayranlarımızın sonu böyle olur 3 2 Yanıtla
    Zeynep: Keşke herkes doğadaki diğer canlılara da böyle el uzatsa..Bu gezegen yalnız bizim değil ve onlara karşı da sorumluyuz 3 1 .: Kazanıyor diye herkese yardımmı edecek.çalışmadan yardımlarla geçindikleri yeter zaten.tembelliğe sevkt etmek.ha ama devletin görevide istihdam o da ayrı. 0 2
  • A.drn: TEBRİKLER SEZEN AKSU 3 1 Yanıtla
  • Bende zenginmişim meğer..: Sezen aksunun halılarının aynısından bizim evde de var demek bende zenginim :)) dur bunu annemede söyleyim 1 0 Yanıtla

Advertisement