Komedi programı Güldür Güldür'ün son bölümüne Kılıçdaroğlu taklidi damga vurdu! - Son Dakika
Magazin

Komedi programı Güldür Güldür'ün son bölümüne Kılıçdaroğlu taklidi damga vurdu!

Show TV ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Show'un son bölümünde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun taklidi gündem oldu. Programı izlemeye giden seyirciler bu anlar karşısında kahkahalara boğuldu.

23.10.2022 23:38  Güncelleme: 01:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen komedi programı Güldür Güldür, siyasilerin taklitlerini yapmaya devam ediyor. Daha önce yaptıkları altılı masa taklidi büyük övgü alan Güldür Güldür ekibi şimdi de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun taklidini yaptı.

GAFLARINI EKRANA TAŞIDILAR

Güldür Güldür ekibi, CHP liderinin grup toplantısını canlandırdı. Skeçte zaman zaman CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun duraksamalarına yer verildi, bu anlar izleyicilerin kahkalarıyla karşılandı.

SERT ÇIKIŞLARI DA CANLANDIRILDI

Skeçte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun zaman zaman yaptığı sert çıkışlar ve masaya eliyle vurduğu dakikalar da canlandırıldı. Güldür Güldür'deki Kılıçdaroğlu skeci, önümüzdeki günlerde ekranda olacak.

Komedi programı Güldür Güldür\'ün son bölümüne Kılıçdaroğlu taklidi damga vurdu!

Son Dakika Magazin Komedi programı Güldür Güldür'ün son bölümüne Kılıçdaroğlu taklidi damga vurdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Reyhan Yumak: Daha gerçekçi yazar ve oynarsanız o zaman alkışlsrim biz bütün liderlerin konuşmalarini dinliyoruz da ondan . Bilmesek neyse.baska liderlerin de skeclerini yapın da seyredelim bakalım. 19 23 Yanıtla
  • Reyhan Yumak: Hiç beğenmedim daha net daha güzel bir anlatımla güzel bir skeç olmalıydı 6 17 Yanıtla
  • omep bapon: Kendilerince agyet güzel demekki begenmeyenler dogruları görünce begenmiyor evet dedigi paket nerde ? Taşımıyorki paket bir insan bir şwy vaat etmesi için önce bir şeyler yapmalı ne yaptı.hani diyorsunuzya atatürk fabrikalr yaptı şimdiki ne yaptı.evet atatürkden sonra gelen chp liler ne yaptı secim parası almakdan başka ? 1 1 Yanıtla

Advertisement