Sıla'nın Konserinde Ayakkabısı Çıkınca Nazardan Dert Yandı - Son Dakika
Magazin

Sıla'nın Konserinde Ayakkabısı Çıkınca Nazardan Dert Yandı

Şarkıcı Sıla, dün akşam sevenlerine muhteşem bir konser yaşattı. Sıla'nın ayakkabısı çıktı, küpesi kayboldu. Sıla, tüm bu olumsuzluklara esprili bir şekilde "nazara geliyorum" dedi.

07.03.2017 10:37  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıla'nın "Heybeden Şarkılar" konser serisinin yoğun istek üzerine düzenlenen 6'ıncısı dün akşam TİM Show Center'da gerçekleşti. Sıla kendisini bulan aksiliklere esprili bir şekilde "nazara geliyorum, o kadar da kurşun döktürüyorum" diyerek hayranlarını güldürdü.

SILA, 'KURŞUNLAR DÖKTÜRÜYORUM YETMİYOR' DİYE DERT YANDI

Sıla hayranları Sıla'nın İstanbul'daki 6. "Heybeden Şarkılar" konserinde TİM Show Center'da boş koltuk bırakmadı. Konserde kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkıları da seslendiren Sıla, sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında küpesini düşüren, ayakkabısı ayağından çıkan güzel şarkıcı seyirciye karşı nazardan dert yandı. Sıla, 'Kurşunlar döktürüyorum yetmiyor, bıktım bu nazardan" diye espri yaptı.


SILA'NIN SAHNE KIYAFETLERİ ÇOK BEĞENİLDİ

Konsere Efe Bahadır ile oturarak söyledikleri şarkılarla başlayan Sıla, konserin ilk bölümünde kariyerine başladığı yıllardan şarkılarına yer verdi. Konserin ikinci bölümünde gece mavisi püsküllü bir tuvalet giymeyi tercih eden Sıla, en sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti.


YAKIN ARKADAŞI YALNIZ BIRAKMADI

Heybeden Şarkılar konser serisi ile büyük beğeni toplayan Sıla'yı dinlemeye gelenler arasında yakın arkadaşı Gözde Kansu da vardı. Okyanus şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan başarılı şarkıcı Derya Uluğ'da Sıla'yı dinlemeye gelenler arasındaydı

İşte konserden kareler;

Sıla\'nın Konserinde Ayakkabısı Çıkınca Nazardan Dert Yandı

Son Dakika Magazin Sıla'nın Konserinde Ayakkabısı Çıkınca Nazardan Dert Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement