Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'a göre, güzel kalp fiziksel özellikten daha değerli - Son Dakika
Magazin

Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'a göre, güzel kalp fiziksel özellikten daha değerli

Aziz\'in Efnan\'ı Simay Barlas\'a göre, güzel kalp fiziksel özellikten daha değerli

Aziz' dizisinin oyuncu Simay Barlas, "Bir kadın ne yaparsa güzel olur veya görünür?" sorusuna, "Güzelliğin fiziksel özelliklerle değil tavırla ilgili olduğunu düşünüyorum. İçten gelenin dışa yansıdığının ve iyi niyetin, güzel kalbin fiziksel özelliklerden daha değerli olduğunu düşünüyorum" dedi.

04.01.2022 10:17  Güncelleme: 10:30

Son dönemde yer aldığı dizilerle büyük beğeni toplayan Simay Barlas, verdiği röportajında samimi açıklamalara imza attı.

"GEÇMİŞE DÖNÜK PİŞMANLIK YAŞAMADIM"

Son dönemde Soner Korkmaz ile yaşadığı aşkla çok konuşulan yeni yılı sevgilisiyle Paris'te karşıladı. Aşıklar, Paris'in en güzel caddesi olarak gösterilen Şanzelize Bulvarı'nda el ele objektif karşısına geçti. Daha önce hakkında bilinmeyenlerini anlatan ünlü isim, geçmişte dönük pişmanlık yaşamadığını dile getirmişti. "Bir kadın ne yaparsa güzel olur veya görünür?" sorusuna ise, "Güzelliğin fiziksel özelliklerle değil tavırla ilgili olduğunu düşünüyorum. İçten gelenin dışa yansıdığının ve iyi niyetin, güzel kalbin fiziksel özelliklerden daha değerli olduğunu düşünüyorum" dedi.

SİMAY BARLAS KİMDİR?

Simay Barlas, 5 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk tecrübesini 2014 yılından itibaren Star TV'de yayınlanmaya başlayan Paramparça dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile yaşayan Barlas, ardından 2017 yılında Kanal D'de yayınlanan Adı Efsane isimli dizide Naz, 2016 yılında Star TV'de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizide Gözde ve 2020 yılından itibaren Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Damla karakterlerine hayat vermiştir. Simay Barlas 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan Bir Annenin Günahı isimli dizide Yağmur ve 2021 yılı Ekim ayı itibariyle Show TV'de yayınlanan Aziz isimli dizide Efnan karakterini canlandırmıştır.

Son Dakika Magazin Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'a göre, güzel kalp fiziksel özellikten daha değerli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement