Sinemaseverler, 'Uzaklarda Arama' Filmini Türkan Şoray ile İzledi - Son Dakika
Magazin

Sinemaseverler, 'Uzaklarda Arama' Filmini Türkan Şoray ile İzledi

Sinemaseverler, \'Uzaklarda Arama\' Filmini Türkan Şoray ile İzledi

Türk sinemasının ‘‘Sultan’’ lakaplı yıldızı Türkan Şoray’ın yönetmenliğini üstlendiği, kızı Yağmur Ünal’ın ise yapımcılığını gerçekleştirdiği ‘Uzaklarda Arama’ filminin özel gösterimi, Adana Optimum’daki Avşar Sineması’nda sinemaseverlerle buluştu.

05.12.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının "Sultan" lakaplı yıldızı Türkan Şoray'ın yönetmenliğini üstlendiği, kızı Yağmur Ünal'ın ise yapımcılığını gerçekleştirdiği 'Uzaklarda Arama' filminin özel gösterimi, Adana Optimum'daki Avşar Sineması'nda sinemaseverlerle buluştu.

Özel gösterim öncesi Türkan Şoray ile film oyuncuları izleyicilerle söyleşide bulundu. Adana halkının Türk sinemasının önemli filmlerine katkısı olduğunu ifade eden Şoray, "Bugün de bir vefa borcu olarak buradayım" dedi. Şoray, "Bir film yapmak gerçekten çok zor. Kızımın yapımcılığı ile bir film yaptık. Ben bu filme duygularımı, Yağmur emeğini kattı ve anne kız böyle bir film yaptık. Bu filmi izlemeye geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz" diye konuştu.

Daha sonra sevenleri ile selfie çekilen Şorayl'a Optimum AVM Yönetim Kurulu çiçek takdim etti. Söyleşinin ardından Türkan Şoray, adını taşıyan 'Türkan Şoray Salonu'na geçti. Salonun isminin kendi adını taşıdığını fark eden Şoray, "Çok duygulandım. Salonun isminin 'Türkan Şoray' olduğunu bilmiyordum, sürpriz oldu. Yani öldükten sonra o isim orada duracak. Bu beni çok duygulandırdı" şeklinde konuştu.

Sinemaseverler, Şoray ve oyuncularla ile birlikte 'Uzaklarda Arama' filmini izledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sinemaseverler, 'Uzaklarda Arama' Filmini Türkan Şoray ile İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • atlı: aman siz iyi geçmişe takılı kalmışsınız ana kız.....kızın yüzünden değil miydi birinide işinden etmiştiniz.....caniler sizi ya.... 0 0 Yanıtla

Advertisement