Spor Salonlarında Oyuncu Arıyor! - Son Dakika
Magazin

Spor Salonlarında Oyuncu Arıyor!

Spor Salonlarında Oyuncu Arıyor!

Oyunculuk şirketiyle sektöre yeni isimler kazandırmaya çalışan Ekinci: Birkaç spor kulübüne gidiyorum, orada yeni insanlarla tanışıyorum.

19.08.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuğba Ekinci bir yandan yeni albümünün hazırlıklarını yaparken, diğer yandan da kurduğu yapım şirketiyle sektöre oyuncu kazandırmaya çalışıyor. Ünlü şarkıcı yeni projelerini anlattı...

Yeni albüm çalışmalarına başlamışsınız. Bu albümün diğerlerinden farklı bir tarzı olacak mı?

Elektronik müzikle sanat müziğini karıştırarak bir albüm yapacağım. Erol Temizel ile çalışacağım. Şarkıların özelliğini bozmayacağız. Sanat müziği çok ağdalıdır ama onları daha köşeli okumaya çalışacağız.

ABACI'YA DÜET TEKLİFİ

Tarzınızı neden değiştirmek istediniz?

Aynı şeyleri yapmayı sevmiyorum. 'O Şimdi Asker'i yaptığımda "Sen assolistsin. Kesinlikle gazinolarda şarkı söyleyeceksin" dediler. Gittiğim işlerde hep alaturka şarkılar söyledim. "Bu tuttu, bundan sonra da bu olsun" demek istemiyorum. Ayrıca değişik şeyler yapabildiğimde, dikkat çeken tek insan benim. Kategorimde fazla insan yok! Muzurlukla örtüşen bir tipim. Herkes bunu yaptığı zaman olmaz. Gazinolarda kalsaydım çok para kazanırdım ama ben değişik şeyler yapmayı tercih ediyorum.

Albümde kaç şarkı olacak peki?

10 tane şarkı seçtik. Elektronik müziğe uygun olan şarkıları tercih ettik. Aralarında Müzeyyen Senar, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı ve Muazzez Ersoy'un okuduğu şarkılar da var. Henüz altyapıları hazırlanıyor.

Bu albümde de düet bir çalışma olacak mı?

Olabilir. Muazzez Abacı ve Muazzez Ersoy'a teklif götürebiliriz. Kabul ederlerse seviniriz.

Albüm ne zaman çıkacak?

Sanırım yılbaşından sonra dinleyicilerle buluşturacağız.

Bir süredir sektöre yeni isimler kazandırmaya da çalışıyorsunuz, öyle değil mi?

Oyunculuk şirketim var. Ben 21 yaşındayken Osman Sınav tarafından keşfedilmiştim. Bana nasıl birileri yardım ettiyse, ben de öyle yapacağım. Şirketimde birkaç tane değerli tiyatro hocamız var. Bulduğum kişileri hocalarımızla çalıştırıyorum. Eğer yetenekli olduklarını düşünürlerse, yapımcı arkadaşlarımla tanıştırıyorum. Bunu daha çok manevi tatmin için yapıyorum.

"ALLAH GÖNDERDİ"

Bu kişileri nasıl buluyorsunuz?

Birkaç spor kulübüne gidiyorum, oralarda yeni insanlarla tanışıyorum. Kızların eğitimleri, erkeklerin de askerlikleri yeni bitmiş oluyor. Çok yetenekli isimler var. Ben teklif ederim, onlar yapar ya da yapamaz. Deneme yanılma gibi bir şey aslında. Bazı insanlar bu camiaya kesinlikle girmek istemiyor. Bazıları da "Seni bana Allah gönderdi" diyor.

MESUT BENİ ÇOK İYİ ANLIYOR!

Ekinci, Mesut Aksu ile ilişkisiyle ilgili şöyle konuşuyor: "Mesut vicdanlı bir erkek... Sorunlarımı çok iyi anlıyor. Ailemin de onayladığı bir ilişki bu... Ancak sıranın evliliğe gelmesi için, yeni projemin bitmesi lazım."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Spor Salonlarında Oyuncu Arıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement