Süheyl-Behzat Uygur Sksm Sahnesinde - Son Dakika
Magazin

Süheyl-Behzat Uygur Sksm Sahnesinde

Süheyl-Behzat Uygur Sksm Sahnesinde

Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği ‘Hasta Etme Adamı’ isimli tiyatro oyunuyla Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluşan Süheyl ve Behzat Uygur,2 saat boyunca tiyatroseverleri gülmekten kırdı geçirdi.

13.01.2014 11:20

Aksel Bonfil'in yazıp yönettiği 'Hasta Etme Adamı' isimli tiyatro oyunuyla Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde izleyiciyle buluşan Süheyl ve Behzat Uygur,2 saat boyunca tiyatroseverleri gülmekten kırdı geçirdi.

2 perdelik oyunda, Süheyl - Behzat Uygur'un yanı sıra başarılı oyunculuklarıyla izleyicilerden tam not alan Önder Keskin, Kahraman Sivri, Desen Uygur ve Duygu Paracıkoğlu izleyiciyi hiç durmadan güldürerek, keyifli anlar yaşattı. Oyunu Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da yüzlerce tiyatroseverle birlikte izledi.

"İNSANLARIN GÜLMEYE İHTİYACI VAR"

Güncel bir sorun haline gelen, hastanelerdeki sağlık personelinin yaşadığı şiddet konusunu içinde barındıran oyunda, izleyiciye sosyal mesaj vermekten çok, onları güldürmeyi hedeflediklerini ifade eden Süheyl Uygur, 'Namık Kemal'in söylediği gibi tiyatro bir eğlencedir' diyerek, oyunu izledikten sonra izleyicinin zaten bir takım mesajlar çıkaracağını belirtti.

BABA MİRASI: "SEYİRCİNİZİ ASLA KIRMAYIN"

Yakın zamanda yaşamını yitiren babaları Nejat Uygur'un kendilerine 'Seyircinizi asla kırmayın, siyasi espri yapıyorsanız o insanların onurlarıyla oynamayın. Tiyatrodan vazgeçmeyin, pes etmeyin' dediğini ifade eden ikiliyi oyun sonunda izleyiciler ayakta alkışladı.

"SALON GÜZEL, SEYİRCİ GÜZEL"

1,5 yıl aradan sonra SKSM sahnesinde oynamanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Behzat Uygur, " Böylesi muhteşem salonlara böylesi güzel seyirci yakışıyor. Bu bizim performansımızı da etkiliyor. Çünkü iyi futbol sahasında iyi oynar futbolcular. Biz de onlar gibi moralimiz bozuk olsa da iyi oynamaya çalıştık. Çünkü tribünler coşturuyor" diyerek, izleyicilere ve Başkan Aziz Yeniay'a teşekkür etti.

Behzat Uygur, bir Nejat Uygur klasiği olan, "Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, ortancaların alnından öperim" sözleriyle oyunu noktalarken, izleyiciyi duygulandırdı.

'NEJAT UYGUR'U RAHMETLE ANIYORUZ'

Türk tiyatrosunun çınarı Nejat Uygur'u rahmetle andıklarını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da, "Bu hayat gelip geçiyor. Uygur'un mekanı cennet olsun. Arkada önemli olan hayırlı evlat, ocağı tüttüren birileri bırakmak. Onlar da bu akşam bizimleydi. Şükran ve teşekkürlerimi ifade ediyorum" diyerek oyunculara çiçek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Süheyl-Behzat Uygur Sksm Sahnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement