Sunay Akın, Fasl-I Şahane'de Samsunlularla Buluştu - Son Dakika
Magazin

Sunay Akın, Fasl-I Şahane'de Samsunlularla Buluştu

Sunay Akın, Fasl-I Şahane\'de Samsunlularla Buluştu

Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Fasl-ı Şahane' adlı programda Samsunlularla buluşan şair, tarihçi ve yazar Sunay Akın, öyküleri ve tarihin bilinmeyenleriyle dinleyicileri...

30.07.2012 09:47

Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Fasl-ı Şahane' adlı programda Samsunlularla buluşan şair, tarihçi ve yazar Sunay Akın, öyküleri ve tarihin bilinmeyenleriyle dinleyicileri geçmişe götürdü.

Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin otopark alanına kurulan Fasl-ı Şahane etkinliğine Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bayram Çelik, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Yeşilyurt ve Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Ceyda Gamzeli katılırken, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin her sene düzenledikleri etkinlikler Ramazan ayına ayrı bir renk katıyor ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Şair-yazar Sunay Akın, Fasl-ı Şahane etkinliklerinde Samsunlularla buluştu. Sunay Akın, Ramazan öyküleri ve tarihin bilinmeyenleriyle dinleyicileri geçmişe götürdü. Kendisine özgü üslubu ve anlatımıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Akın'ın anlattıkları vatandaşları kimi zaman düşündürdü kimi zaman da güldürdü.

Gösteri sonunda Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Türkiye'nin yaşayan kütüphanesi olarak bilinen şair, tarihçi ve yazar Sunay Akın'a çiçek vererek, sanatçıların verdiği mesajlardan insanların yararlanması gerektiğini söyledi. Daha sonra Akın, hayranlarına kitaplarını imzaladı.

Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt Alışveriş Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen Ramazan Şenlikleri kapsamında 3 Ağustos'ta Selim Tarım Samsunlularla buluşacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sunay Akın, Fasl-I Şahane'de Samsunlularla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement