Survivor'da Ahmet Dursun ile Merve Aydın Arasında Aşk mı Başladı - Son Dakika
Magazin

Survivor'da Ahmet Dursun ile Merve Aydın Arasında Aşk mı Başladı

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun'un vedası sırasında Merve Aydın'ın "Gitme Ahmet" diyerek haykırması aşk mı yaşıyorlar dedikodularına neden oldu.

19.03.2015 11:11  Güncelleme: 12:17

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde Ahmet Dursun mide rahatsızlığı sebebiyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Ahmet Dursun'un Survivor'a vedasındaki ilginç detay ise gözlerden kaçmadı.

SAĞLIK SORUNLARI YÜZÜNDEN YARIŞMADAN AYRILMIŞTI

Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlık sebebiyle doktorunun bir şey yemeden durmaması gerektiğini söylemesi ve yarışma koşullarında da yarışmacının ekstra yemek yiyemediği için Ahmet Dursun'un dokunulmaz olmasına rağmen yarışmadan ayrılmasına karar verildi.

"GİTME AHMET" DİYEREK HAYKIRDI

Ahmet Dursun'un takım arkadaşları ile vedası izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Beklenmedik bir ayrılık yaşayan takım adeta şoke oldu. Ahmet Dursun hepsiyle tek tek vedalaştı. Sıra Merve Aydın'a geldiğinde gözyaşları sel oldu. Ahmet Dursun'un adadan bu şekilde ayrılmasından en çok Merve Aydın etkilendi. Merve Aydın dakikalarca Ahmet Dursun'a sarılarak 'Gitme Ahmet, lütfen gitme beni bırakma..' dedi. Ahmet Dursun, 'Beni de ağlatacaksın, sen güçlü bir kızsın, yapma böyle' diyerek Aydın'ı teselli etmeye çalıştı.

AŞK MI YAŞIYORLAR

Survivor rejisi Ahmet Dursun ve Merve Aydın vedasındaki konuşmaları alt yazı ile sundu. Ta ki kulağına fısıldadığı sözlere kadar. Bu duygusal veda 'İkili arasında bir aşk mı yaşanıyor?' sorusunu gündeme taşıdı.

Ancak, Ahmet Dursun yaptığı bir açıklama ile iddiaları yalanladı ve "Merve sürekli bana ağabey der, böyle şeyler neden konuşuluyor anlamıyorum" dedi.

Survivor\'da Ahmet Dursun ile Merve Aydın Arasında Aşk mı Başladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Survivor'da Ahmet Dursun ile Merve Aydın Arasında Aşk mı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • sinan: Nasıl bi abilik bu sanki sevgilisini askere gönderen kız gibiydi merve aydın 35 4 Yanıtla
  • istanbul beyefendisi: salya sümük ağlıyor miğdemi bulandırdı, orda olsam iki tokat atar kendine getirirdim sidikliyi 25 5 Yanıtla
  • cerrah: Izlemeyin bu RTE ci Acun'un kanalini 9 11 Yanıtla
  • rabia: evet guzl bir yarışma ama gereksiz olan çok şey var. keşke herkesin karakteri ve anlayışi hilmicem gbi olsa. 8 7 Yanıtla
  • serdar: aşk olabilir ne var bunda sanki siz aşık olamıyomusunz be ne salak yorumlar var :D 12 3 Yanıtla
  • zeynep: ahmetin gidisine cok uzuldum. favorimdi. mervede seviyormus galiba cok uzuldum 8 6 Yanıtla
  • fox: Acun bir kere all star yapıyorsa bir dönem önce yarışan oyuncuları almaması gerekirdi. çünkü geçen sene ki survivor dan katılanlar adaya ve yarışmalara daha fazla adaptasyon sağlıyorlar. kadroya bir bakın, serenay, turabi, merve aydın, ahmet dursun, sahra, berna, bunların hepsi geçen sene yarıştılar. 6 2 Yanıtla
  • rabia: evet guzl bir yarışma ama gereksiz olan çok şey var. keşke herkesin karakteri ve anlayışi hilmicem gbi olsa. 3 5 Yanıtla
  • mersin: adam gibi yorum yapın size göre bir kıza erkek arkadaş olamaz aklınız fikriniz uçkurunuzda 8 0 Yanıtla
  • Stf: Ahmet evli ama 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement