Tarkan, Ameliyat Olan Eşinin Yanından Ayrılmadı - Son Dakika
Magazin

Tarkan, Ameliyat Olan Eşinin Yanından Ayrılmadı

Tarkan, Ameliyat Olan Eşinin Yanından Ayrılmadı

Tarkan'ın eşi Pınar Dilek burnundan geçirdiği operasyon için hastaneye yatınca Tarkan başucuna yatak koyup 2 gece boyunca bir an olsun eşinin yanından ayrılmadı.

17.07.2016 14:23

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre önceki güne yeni şarkısı 'Cuppa' ile damgasını vuran Tarkan'ın, parçanın görücüye çıktığı anlarda hastanede olduğu ortaya çıktı. Megastar'ın Mayıs ayında dünyaevine girdiği Pınar Dilek, Çarşamba günü burnundan operasyon geçirdi. Burnundaki eti aldıran Dilek'e estetik müdahale de yapıldı. Ünlü sanatçı, eşini hastanede bir an olsun yalnız bırakmadı.

EŞİNİN YANINDAKİ YATAKTA YATTI

Tarkan için 3. kattaki estetik bölümünde yatan eşinin odasına ayrı bir yatak daha konuldu. Megastar, 2 gece boyunca Pınar Dilek'in yanındaki bu yatakta yattı. Özel koruma ise odanın kapısında iki gün boyunca nöbet tuttu.

ABD'YE GİDİYORLAR

Eşinin ameliyat haberinin duyulmasını istemeyen Tarkan, hastaneye Dilek Pınar'ı başka bir isimle kayıt yaptırdı. Megastar, dün hastanede taburcu işlemlerini yaptırırken görüntülendi. Megastar'a Çaba Derneği Başkanı Özlem Cankurtaran eşlik etti. Bu arada ünlü çiftin, Pınar Dilek iyileşir iyileşmez ABD'ye gideceği öğrenildi. Bir süre eşiyle Miami'de kalacak olan Megastar, burada kısa bir süre enerji depoladıktan sonra yeni albüm öncesi Türkiye'ye dönecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tarkan, Ameliyat Olan Eşinin Yanından Ayrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Örnek ol megastarım: Way beee tarkan büyüksün örnek ol bu öküz türk erkeklerine konserinde o yüzüğüde görmedim degil çok yakışmiş allah ömür boyu mesut bahtiyar etsin sizi 17 5 Yanıtla
  • Veli: Bir burunla is bitermi her yani yamuk 6 2 Yanıtla
  • ercan: buda haberi lan ben duraçak değilim kaçası duraçak lan 5 1 Yanıtla
  • Izmir: Helal sana tarkan .slm soyle abd ye 2 1 Yanıtla

Advertisement