Tarkan Neden Yıllardır 'Mega'? - Son Dakika
Magazin

Tarkan Neden Yıllardır 'Mega'?

Tarkan Neden Yıllardır \'Mega\'?

Müzik sektörünün 'büyükleri', müzik yazarları ve çalışma arkadaşları Tarkan'ın star kimliği için ne dedi?

02.10.2011 02:00  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artık sadece müzikte değil eğlence sektörünün her alanında başka bir devir başlıyor. Dijital çağ ve sosyal medya ile birlikte artık yeni tanımlar yapılıyor. Bu tanımlara göre bildiğimiz 'star' devri bitti! Peki elimizde ne kaldı? Tarkan.

Starlık meselesinde ibre hâlâ onu gösteriyor. Eylül başında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda dört gün üst üste verdiği konserlerde de görüldü ki, o hâlâ büyük bir star ve Türkiye'ye bir daha böyle bir star gelmeyecek. Peki ya Tarkan neden son star? Bir daha neden öyle biri gelmeyecek? Sektörün önemli isimleri ve çalışma arkadaşları megastarın artıları, yetenekleri, farkları, zaafları, doğru ve yanlış yaptıklarıyla A'dan Z'ye şifrelerini açığa çıkardı...

BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI İSİM ANLATIYOR

Samsun DEMİR (DMC GENEL MÜDÜRÜ)

"HERKESİN KENDİSİNİ ÖVMESİNİ İSTEMİYOR"

Bence Tarkan'ın farkı, star oluşunda değil bunu koruyabilmesinde. Herkesin fikrine değer veriyor, içinden doğru olanları ayıklıyor. Hem zeki, hem de sezgileri çok kuvvetli. En önemlisi çevresine, sadece kendisini övenleri toplamıyor. Bize "Dostsanız eleştirin, gerçek düşüncelerinizi söyleyin" diyor her zaman.

MÜZİK YAZARI ANLATIYOR

ŞAFAK ONGAN

"DOĞUŞTAN STAR..."

En ucuz biletin 90 lira olduğu dört günlük Harbiye konserler serisinde onu sahnede ilk kez izledim. Konserde başına gelen her türlü olumsuzluğa rağmen, halkın 7'den 70'e Tarkan'a, nasıl da kendi kanından biriymişçesine sahip çıktığına tanıklık ettim. Şarkıya eşlik ederken yaşlı bir teyzenin yanaklarından süzülen yaş, saf bir sevginin göstergesiydi. O gece Tarkan'ın her şeyiyle bu ülkenin megastarı olduğunu anladım. Star duruşu diye bir şey varsa, işte o Tarkan'da sanırım doğuştan mevcut.

ALEXANDER KOSKERİYA (STİL DANIŞMANI)

"SAÇIYLA TREND YARATTI"

Giydikleriyle olmasa da saç tarzıyla zaman içinde çok fazla öne çıktı. Bir ara hatırlarsınız her genç 'Tarkan' saçlıydı. Günümüzde de Ceyda Balaban'la çalışmasını çok doğru buluyorum. Ceyda dünya starlarıyla çalışıyor, sahne işinin en başarılısı.

SEKTÖRÜN 'BÜYÜKLERİ' DEĞERLENDİRİYOR

AJDA PEKKAN

"AYNI DİLİ KONUŞTUK"

Albüm çalışmalarım sırasında ekip arkadaşlarım zaman zaman titizliğimden ve mükemmeliyetçiliğimden şikayetçi olurlar. Tarkan'la 'Yakar Geçerim'de birlikte çalışırken benimle aynı dili konuşan, en iyiyi arayan, olağanüstü disiplinli biriyle çalışmanın mutluluğunu yaşadım. Birbirimizi o kadar iyi anladık ki; bu ortak dil, şarkının prodüksiyonuna ve enerjisine yansıdı.

ORHAN GECEBAY

"TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDEN"

O, Türkiye'nin önemli değerlerinden. Yurt dışında ülkemizi temsil eden çok sevdiğimiz bir kardeşimiz, gururumuz, medarı iftiharımız. Onu çok seviyorum, takdir ediyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tarkan Neden Yıllardır 'Mega'? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement