Tatlıses'ten Hayranlarını Üzen Görüntü - Son Dakika
Magazin

Tatlıses'ten Hayranlarını Üzen Görüntü

Tatlıses\'ten Hayranlarını Üzen Görüntü

Atatürk Havalimanı'nda uçağa kadar akülü arabası ile giden İbrahim Tatlıses, hayranlarını şaşırttı.

13.11.2012 18:03  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Geçtiğimiz yıl silahlı saldırıya uğrayanve ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, Atatürk Havalimanı'nda bineceği uçağa kadar akülü araba ile gitmesi hayranlarını üzdü.

Yer, Atatürk Havalimanı. Güneş Gazetesi'nin haberine göre olağanüstü kalabalığın arasından süzülen tekerlekli sandalyedeki kişiye bir bakan bir daha dönüp bakıyor. Meraklı gözlerden biri 'Acaba gerçekten İbo mu?' diyerek yakınına kadar sokuluyor. Gördüğü kişi, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten başkası değil. Hem onu daha yakından görmenin sevinciyle birada içi buruk bir şekilde cep telefonuyla böyle kaydediyor İmparator İbrahim Tatlıses'i.

AZİMLE MÜCADELE EDİYOR

Kuzey Irak dönüşü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçağa kadar giden akülü arabaya binen İbrahim Tatlıses, havalimanındaki görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı. 14 Mart 2011 tarihinde uğradığı saldırı sonrası ölümden dönen Tatlıses, 19 ay, 13 gün sonra Atatürk Havalimanı'nda işte böyle görüntülendi. Almanya'da, İstanbul ve Ankara GATA'da tedavi gören Tatlıses, zor günlere rağmen sağlığına kavuşmak için azimle mücadele etmeye devam ediyor. Sevenleri Tatlıses'i eskisi gibi görmek için sabırsızlanıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tatlıses'ten Hayranlarını Üzen Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement