Tolga'nın Her İşinde Gözü Kapalı Oynarım - Son Dakika
Magazin

Tolga'nın Her İşinde Gözü Kapalı Oynarım

Tolga\'nın Her İşinde Gözü Kapalı Oynarım

Pelin Körmükçü, kızı Selin'i büyütme sürecinde ara verdiği sinema sektörüne 'Sen Kimsin?' filmiyle döndü.

17.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:13

Son yıllarda dizi ve sinema sektöründen uzak kalıp sadece tiyatro projelerinde yer alan Pelin Körmükçü, Tolga Çevik'in senaryosunu yazdığı 'Sen Kimsin?' filmi ile beyaz perdeye döndü. Filmde, eşinden 40 milyon Euro miras kalan 'Suzan' adlı bir kadını canlandıran Körmükçü; "Filmin güldürmeyen tek karakteri bendim ama çok sevildim. Bu kadar sevileceğimi tahmin etmiyordum" dedi. "Tolga Çevik'in her projesinde gözüm kapalı oynarım" diyen Pelin Körmükçü ile 'Sen Kimsin?' filmini ve kızı Selin'in doğumundan sonra hayatındaki değişiklikleri konuştuk...

PARA BENİ DEĞİŞTİRMEZ

İzleyici yıllardır sizi komik rollerde görmeye alıştı. 'Sen Kimsin?' filminde ciddi bir karakteri canlandırarak onları şaşırtmak mı istediniz?

Oyunculuğa komediyle başladım ardından skeçler ve sit com'larla devam ettim. 'Sen Kimsin?' filmi tam da benim dram oynamak istediğim zamana denk geldi. 'Suzan' karakterinin ne kadar ciddi bir kadın olduğunu senaryoyu okuyunca anladım. Kolay gibi gözükse de aslında oldukça zor bir roldü.

Rolünüzü canlandırırken "40 milyon Euro bana kalsaydı ne yapardım?" diye düşündünüz mü?

Söz konusu olan iyi bir para ama benim hiç para hırsım olmadı. 40 milyon Euro'm olsaydı çok yardım yapardım. Ben, herkesin keyifli ve mutlu yaşamasını seven bir insanım. Karakter olarak hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum ama güzel bir hayat yaşar ve sevdiklerimi de yaşatırdım. Para bazı insanları değiştiriyor ama ben öyle olmazdım. Çok uçuk rakamlara sahip olsam da Pelin Körmükçü asla değişmez. Ben her zaman nasılsam yine öyle olmaya devam ederdim...

'Sen Kimsin?' gibi bir komedi filminde ciddi bir karakter canlandırma konusunda tereddüt yaşadınız mı?

Hiç tereddüt etmedim çünkü sonucu tahmin edebiliyordum. Filmin güzel olacağını biliyordum. Senaryoyu okumadan "Tamamdır" demiştim. Tolga'nın doğru zamanlarda doğru kararlar verdiğini düşünüyorum.

Nasıl tepkiler aldınız?

Bu kadar beğenileceğini tahmin etmiyordum. İnsanların karakteri sevdiğini duyunca çok mutlu oluyorum. Komedi filminin içinde ciddi kalmak zor bir şey ama demek ki 'Suzan' karakterini izleyiciye iyi geçirmişim. Ben de izlediğimde "Gerçekten bu kadın olmuş" dedim.

GÜLMEMEK İMKANSIZ

Ünlü bir komedyenin senaryosunu yazması, filmin göreceği ilgiyi garantiliyor mu?

Tolga zaten çok komik bir adam; ona gülmemek imkansız! İnsanların nelere güldüğünü iyi biliyor. Allah ona yazma yeteneği de verdiği için olaya bir sıfır önde başlamış. Kafasında çözüp bitirmiş ve ortaya şahane bir iş çıkmış.

Sizce filmin devamı gelir mi?

Ben "Gelir!" diyorum. Gül, eğlen ve çık! İkincisi gelebilir ama sonuçta bu Tolga'ya bağlı olan bir şey. Ortada 'Polis Akademisi' tarzında devam edebilecek çok dişi bir hikaye var. Zaten dedektiflik hikayeleri sonsuzdur, bitmek bilmez. Her zaman içinden başka bir hikaye çıkabilir.

Devamında siz de yer almak ister misiniz?

Tabii ki... Tolga'nın projelerinde gözüm kapalı oynarım.

#Sayfa#

GÜZEL BİR İŞLE DÖNDÜM

Uzun süredir sinemada yoktunuz. Neden bu kadar beklediniz? Doğru proje bekledim. Bir yandan da kızım Selin'le anneliğimi yaşamak istedim. İyi ki de öyle yapmışım. Güzel bir işle yeniden gündeme geldim. ? Dört sezondur 'Aşk Her Yerde' adlı oyunla tiyatro sahnesindesiniz... Evet, çok güzel bir oyun... Bizi izlemeye 4-5 kere gelenler oluyor. Arkadaşlarıyla, komşularıyla toplanıp tekrar tekrar izlemeye geliyorlar.

ÖNÜME BAKIYORUM

Bugüne dek biri kızının babası Rafi Moreno olmak üzere başından iki evlilik geçen Pelin Körmükçü, "Eskiler eskide kaldı. Şimdi önüme bakıyorum. İnsanların çift olma durumuna karşı olmadığım için doğru erkek karşıma çıkarsa neden birlikte olmayayım?" diyor.

TEK AMACIM KIZIMA İYİ BİR HAYAT VERMEK

Kızınız Selin doğduktan sonra hayatınızda neler değişti?

Eskiden Pelin'dim. Şimdi önce Selin, sonra Pelin oldum! Yaşantıma, sağlığıma çok dikkat etmeliyim. Anne olduktan sonra hayatınız daha düzenli ve hijyenik bir hale dönüşüyor.

Kızınızın da büyüyünce oyuncu olmasını ister misiniz? Annesi olduğum için ben ondaki yıldız ışığını görüyorum ama illa da oyuncu olması için zorlamam. Hangi alanda mutlu olacaksa onu yapsın ve mesleğine kendisi karar versin isterim.

İKİ KÖTÜ TECRÜBEM OLDU

Birçok ünlü çocuğuyla kamera karşısına geçiyor. Sizin böyle bir düşünceniz var mı?

Selin daha çok küçük, kendini ifade edebileceği zaman hatıra olsun diye bir şey yapabiliriz.

Yeniden çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz?

Şu an öyle bir düşüncem yok ama büyük konuşmayı sevmem.

Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?

Başımdan iki kötü tecrübe geçti (Cengiz Cennetoğlu ve kızının babası Rafi Moreno) ve insan her yaşadığı şeyden ders alıyor. Artık önceliğim kızıma güzel bir hayat verebilmek. Tek amacım bu ama karşıma düzgün bir insan çıkarsa neden olmasın?

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tolga'nın Her İşinde Gözü Kapalı Oynarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement