Transparan Kıyafetle Alışverişte - Son Dakika
Magazin

Transparan Kıyafetle Alışverişte

Transparan Kıyafetle Alışverişte

Manken Cansu Taşkın'ı alışveriş merkezinde görenler gözlerini ondan alamadı.

15.02.2013 00:03  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Engin Akyürek'le aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen manken Cansu Taşkın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Genç manken, kış günü giydiği mini ve transparan elbisesiyle görenleri hayretlere düşürdü. Taşkın, şaşkın bakışlara aldırış etmeden mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

KIYAFETLERİ ONU MEŞHUR ETTİ!

Oyuncu Engin Akyürek ile adını duyuran manken Cansu Taşkın, giyindiği kıyafetler ile fotoğraflarıyla meşhur olmayı başarmıştı.

(Q)üfür adlı sinema filminde rol alan Cansu Taşkın, film tanıtımı için kadroya dahil edildiği iddiaları bir süre önce magazin gündemini meşgul etmişti.

Paylaştığı fotoğraflar Facebook ve Twitter'ı sallayan Cansu Taşkın, Best Model yarışmasında seçilemeyince 'şike var' diyerek ağlaması ise çok tartışılmıştı.

CANLI YAYINDA AĞLAMIŞTI

2011 Best Model Of Turkey'de Tuğba Melis Türk'ün birinci seçilmesine Cansu Taşkın itiraz etmişti. Katıldığı programda yarışmadan sonra psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Cansu Taşkın, bir anda gözyaşlarına boğulmuştu. "Yarışmanın favori ismi bendim" diyen Taşkın şöyle konuşmuştu:

"Best Model'in internet üzerinden yaptığı oylamada birinci seçildim. Yarışma gecesi de ben podyumda yürürken herkes ayakta alkışladı ama sonuç benim için hayal kırıklığı oldu. En azından ilk 5'e girmeye kesin gözüyle bakıyordum.

Yarışmaya sonradan dahil olan Tuğba'nın birinci olması hepimizi şaşırttı. Zaten yarışma öncesi cep telefonuma bir arkadaşım mesaj atmış ve ilk 3'e gireceklerin listesini yollamış. Bu mesajı yarışma bittikten sonra gördüm, bu şaibeli durumu bize kim açıklayacak.

O gece sabaha kadar uyumadım, yarışma sonrası ailem beni kuliste bulamayınca intihar ettiğimi düşünmüş. O kadar kötü oldum ki kendime bir şey yapmamdan korkmuşlar. Bir daha Türkiye'de yarışmaya girmem, tövbe ettim."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Transparan Kıyafetle Alışverişte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement