TRT'nin Yeni Dizisi 'Zeyrek ile Çeyrek' Kamuoyuna Tanıtıldı - Son Dakika
Magazin

TRT'nin Yeni Dizisi 'Zeyrek ile Çeyrek' Kamuoyuna Tanıtıldı

TRT\'nin Yeni Dizisi \'Zeyrek ile Çeyrek\' Kamuoyuna Tanıtıldı

TRT’nin sevilen dizisi ‘Filinta’dan tanınan ‘Zeyrek ile Çeyrek’ karakterlerinin başrolde olduğu ‘Zeyrek ile Çeyrek-Bir Ramazan Temaşası’ isimli dizi, Ramazan’da TRT1 ekranlarında başlıyor.

15.06.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT'nin sevilen dizisi 'Filinta'dan tanınan 'Zeyrek ile Çeyrek' karakterlerinin başrolde olduğu 'Zeyrek ile Çeyrek-Bir Ramazan Temaşası' isimli dizi, Ramazan'da TRT1 ekranlarında başlıyor.

TRT'de yayınlanan 'Filinta' dizisinden tanınan 'Zeyrek ile Çeyrek' karakterlerinin başrolde olduğu Es Film'in ikinci projesi 'Zeyrek ile Çeyrek-Bir Ramazan Temaşası' isimli mini dizi, Ramazan ayında TRT1 ekranlarında başlıyor. Senaryosu İhsan Aydın tarafından yazılan ve yönetmenliğini Sami Saydan'ın üstlendiği dizi, Filinta'nın aksine bir komedi dizisi olması ile öne çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceyda Olguner, Mnine Teber, Suat Sungur, Zeyno Eracar, Toygun Ateş, Hakan Bilgin, Pelin Öztekin, Ayşen Batıgün Bulut, Ali İhsan Bozdemir, Yeliz Topoyan, Onur Yaprakçı, Kıvanç Baran Aslan, Funda Bostanlık, Eda Akkaya, Buse Güneş, Demir Parscan, Erdoğan Karakaş, İhsan Ali Alp, Ömer Gücü ve Süleyman Yağcı gibi isimler yer alıyor.

'Zeyrek ile Çeyrek-Bir Ramazan Temaşası' dizisinde, sevimli iki zabitin, yine 1860'lı yıllarda geçen, özel hayatlarının ve karakol yaşantılarının komedisi işleniyor.

İzmit SEKA Film Platosu'nda düzenlenen basın toplantısında tanıtılan dizi hakkında bilgi veren Genel Koordinatör Mehmet Çoban, "Genç bir oyuncu kadromuz var. Bir Ramazan Temaşası adı altında bir komedi dizisi yapıyoruz. Buradaki amacımız herkesin özlediği, hasretle andığı Ramazanları bir nebze olsun giderecek olan bir komedi yapmaktı. Zeyrek ile Çeyrek aslında bütün dünyada gördüğümüz ikili bir komedi karakterlerinin bir örneği. Burada bizler çok yoğun çalışıyoruz ve seyircilerimize en iyisini vermek istiyoruz. Filinta'nın çekimlerinin yapıldığı Seka Film Platosu'nda çekiyoruz dizimizi ama Filinta'dan çok farklı bir dizi olacak. Filinta'nın bütün dekorlarını kullanıyoruz. Ama Zeyrek-Çeyrek dizisi için yaklaşık 15 tane farklı dekor oluşturduk. Filinta'dan farklı olmasını istedik. Ancak Filinta'dan daha güzel bir dizi olacağına eminiz. Bu dizide farklı bir tarz denedik. Hem tarz hem de dil olarak faklı şeyler sunmak niyetindeyiz. Özellikle ilk 15 bölüme kadar bu farklılıklarımızı ortaya koyacağız. 15 bölümden sonra ise komedinin dozunu daha da arttıracağız. Ayrıca dizide yer yer günümüze de yer yer göndermelerde bulunacağız" dedi.

Dizinin yönetmeni Sami Saydan ise, "Ben 20 yıllık meslek hayatımda hep drama çektim. Şimdi farklı bir şey yaparak komedi çekiyorum. Biz sette çok eğleniyoruz. İzleyicileri de çok eğlendireceğimize eminim. Burada hepimiz çok yoruluyoruz. Ancak bu yorgunluğa değiyor" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin TRT'nin Yeni Dizisi 'Zeyrek ile Çeyrek' Kamuoyuna Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement