Trump, Beyaz Saray Sözcülüğüne Victoria Secret'in Eski Meleği Kimberly Guilfoyle Getirecek - Son Dakika
Magazin

Trump, Beyaz Saray Sözcülüğüne Victoria Secret'in Eski Meleği Kimberly Guilfoyle Getirecek

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray sözcüsü Sean Spicer'ı kovup yerine Victoria Secret'in eski modellerinden Kimberly Guilfoyle'yi getireceği iddia edildi.

17.05.2017 15:46  Güncelleme: 08:54

Geçtiğimiz hafta FBI Direktörü James Comey'i kovan ABD Başkanı Donald Trump'ın şimdi de Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer'ı görevden almaya hazırlandığı iddia edildi. Spicer, yerine gelecek isim Kimberly Guilfoyle ise, First Lady'i çıldırtacak kıskançlıktan gibi duruyor.

ESKİ MODEL "ÜLKEME HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM" DEDİ

Trump'ın Spicer'ın yerine getirmeyi düşündüğü kişi Victoria Secret eski modeli Fox News sunucusu Kimberly Guilfoyle olduğu öne sürüldü. Konuyla ilgili konuşan Guilfoyle, "Bir vatansever olarak ülkeme hizmet etmekten onur duyarım. Bunun benim için büyüleyici bir iş olacağını düşünüyorum. Bu zorlu bir iş, azim, dikkat gerektiriyor." dedi.

"BAŞKANLA İYİ BİR İLİŞKİM VAR"

Guilfoyle: Başkanla iyi bir ilişkim var. Açık, samimi ve hakiki ilişkilerden hoşlanıyorum. Güven ve bütünlük inşa ediyor. Bu da sözcü pozisyonunda başarılı olmak için zaruri.

MELENIA TRUMP ÇILDIRACAK

ABD Başkanı, Donald Trump'ın eşi Melenia Trump'ın, Beyaz Saray Sözcüsü olarak gösterilen Guilfoyle'in güzelliği ile kıskançlık krizine gireceği düşünülüyor.

Kimberly Guilfoyle güzelliği ve sempatisiyle dikkat çekiyor;

Trump, Beyaz Saray Sözcülüğüne Victoria Secret\'in Eski Meleği Kimberly Guilfoyle Getirecek

Son Dakika Magazin Trump, Beyaz Saray Sözcülüğüne Victoria Secret'in Eski Meleği Kimberly Guilfoyle Getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement