Tuba Büyüküstün'den Türkiye İçin Bir İlk - Son Dakika
Magazin

Tuba Büyüküstün'den Türkiye İçin Bir İlk

Tuba Büyüküstün Uluslararası Emmy Televizyon Ödülleri'nde bu yıl 'En iyi kadın oyuncu' kategorisinde yarışmaya hak kazandı.

14.10.2014 14:15  Güncelleme: 14:36

ABD dışında yayınlanan televizyon projelerine verilen Uluslararası Emmy Televizyon Ödülleri, bu yıl 42'nci kez sahiplerini buluyor.

TÜRKİYE İÇİN İLK OLDU

Böylesine önemli ve uluslararası bir törende adaylık kazanan Türkiye'den ilk oyuncu da Tuba Büyüküstün oldu. "20 Dakika"nın başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün 'en iyi kadın oyuncu' kategorisinde yarışmaya hak kazandı.

EN İYİ KADIN OYUNCU ROLÜNDE YARIŞACAK

Büyüküstün, 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Olivia Colman, Romina Gaetani, Bianca Krijgsman ile yarışacak. Ödüller 24 Kasım'da New York'ta sahiplerine takdim edilecek.

20 DAKİKA DİZİSİNİN KONUSU

Mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatlarının, kadının bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olmasını anlatan dizinin konusu şöyleydi: Halaskar ailesinin kapısı bir gece çalınır. Polisler içeri dalar ve Ali Halaskar'ın (İlker Aksum) eşi Melek Halaskar'ı (Tuba Büyüküstün) cinayete teşebbüsten tutuklarlar. Ali hiçbir şey yapamaz. Her şey çok hızlı gelişir. Bugüne kadar bir faturayı bile yatırmayı becerememiş tarih öğretmeni Ali , karısının masumiyetini ispatlama peşinde bir yola çıkar. Yol çok uzundur fakat Ali'nin sadece 20 Dakikası vardır.

İlk bölümü 1 Ocak 2013'te yayınlanan dizi, 27 Haziran 2013'te 25. bölümüyle sona erdi. Yapım, yayında olduğu ilk iki ay içerisinde 30 ülkeye satıldı.

Tuba Büyüküstün\'den Türkiye İçin Bir İlk
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tuba Büyüküstün'den Türkiye İçin Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vatanamillete: En iyi ve en güzle kategorileri daha mantıklı ;) 12 2 Yanıtla

Advertisement