Tuğba Özerk, müzikseverlerle buluştu - Son Dakika
Magazin

Tuğba Özerk, müzikseverlerle buluştu

Tuğba Özerk, müzikseverlerle buluştu

Yaklaşık iki yüz bin müzikseverin katıldığı konserde Tuğba Özerk, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Barbie akımına da değinen Özerk, esprili bir şekilde Bülent Ersoy'a takıldı. Konser sırasında sahneye atlayan bir kediyle düet yapma şakası yapan Özerk, sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını vurguladı. Binlerce hayranının isteğini kırmayarak selfie çeken sanatçı, halkın içinden bir sanatçı olmanın önemine değindi. Konserini üç kez bis yaparak noktalayan Özerk büyük alkış aldı.

22.08.2023 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık iki yüz bin müzikseverin katıldığı gecede sahne alan Tuğba Özerk, sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Son zamanlarda Barbie akımına da değinine Özerk, "Bülent hanım bile barbie oldu.

Şaka bir yana kendisini çok sever değer veririm. Ama görüyorsunuz ki hem Barbie'yim hem de harbiyim, ama en önemlisi de harbi olmak" diyerek espirili bir şekilde Bülent Ersoy'a da takılmayı ihmal etmedi.

Konser sırasında sahneye atlayan bir kediyi kucağına alan Tuğba Özerk, " Evet planlamadığımız sürprizim de geldi. Birlikte bir düet yaparız" diyerek sokakta yaşayan canlarımıza sahip çakalım demeyi de ihmal etmedi.

tugbaozerk-cankiri1.jpg

Kendisini dinlemeye gelen binlerce seveninin isteğini kırmayarak mahşeri kalabalığın arasına katılan Tuğba Özerk, hayranlarıyla tek tek selfie yaparak "Sanırım bir rekor denemesine gidiyoruz.

İyi ki geldiniz iyi ki varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum. Sanatçı dediğin halkın içinden olacak" dedi. Bu örnek davranışıyla büyük alkış alan Özerk, yaklaşık iki saat süren konserini üç kez bis yaparak noktaladı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Tuğba Özerk, müzikseverlerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement