Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu, İstanbul'dan Bodrum'a giderken uçakta kavga çıktı. Business uçuş yapan yolculardan biri alkolün de etkisiyle sağa sola laf atmaya başlayınca Hande Yener durumdan rahatsız oldu. Hosteslerin uyardığı yolcu bir süre sonra Hande Yener'e sözlü tacizde bulundu.
Ünlü popçunun altta kalmayıp cevap vermesi üzerine çıkan kavgaya diğer yanında oturan oğlu Çağın Kulaçoğlu müdahale etti. Çağın'ın yumruk atmasıyla neye uğradığını şaşıran yolcu bağırıp çağırırken uçakta bulunan diğer yolcular büyük panik yaşadı.

Uçağın acil iniş yapmak zorunda kalacağı anonsuyla yerlerine oturan taraflar sakinleşirken, uçuş ekibi de rahat bir nefes aldı. Uçak yere iner inmez mağdur olan uçuş ekibi şikayetçi oldu ve tacizci polis tarafından gözaltına alındı.
Son Dakika › Magazin › Hande Yener'in Sözlü Tacize Uğradığını Duyan Oğluyla Yolcu Arasında Yumruklu Kavga Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.