Ünlü Aktör Alec Baldwin'den Sarsıcı İtiraf: Kadınlara Zorbalık Yaptım, Hafife Aldım - Son Dakika
Magazin

Ünlü Aktör Alec Baldwin'den Sarsıcı İtiraf: Kadınlara Zorbalık Yaptım, Hafife Aldım

Ünlü Aktör Alec Baldwin\'den Sarsıcı İtiraf: Kadınlara Zorbalık Yaptım, Hafife Aldım

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, "Kadınlara zorbalık yaptım, onları görmezden geldim ve hafife aldım." itirafında bulundu.

04.11.2017 18:14

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein'la başlayan ve Oscar ödüllü aktörler Kevin Spacey ve Dustin Hoffman'a kadar uzanan Hollywood'daki cinsel taciz iddialarının ardından ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin'den de bir itiraf geldi.

T24'ün aktardığına göre, New York'taki Paley Center binasında onuruna düzenlenen yemekte konuşan Baldwin, kadınlara zorbalık yaptığını ve maço davranışlar sergilediğini itiraf ederek bu durumu değiştirmek istediğini söyledi.

"KADINLARA ZORBALIK YAPTIM, HAFİFE ALDIM"

Baldwin, "Kadınlara zorbalık yaptım, onları görmezden geldim ve hafife aldım. Her zaman değil ama zaman zaman birçok erkeğin yaptığı şeyi yaptım ve kadınlara erkeklere davrandığım gibi davranmadım. Ben, kadınlara erkeklerle aynı davranmayan bir jenerasyondan geliyorum ve bunu değiştirmek isterim." dedi.

"CİNSEL TACİZ DEDİKODULARINDAN BAZILARINI BİLİYORDUM"

Hollywood'daki cinsel taciz iddialarıyla ilgili de konuşan Baldwin, "Bazı şeyleri biliyordum, bazı insanların başına gelenlerle ilgili dedikodular vardı ancak tam kapsamını bilmiyordum. Bu, benim için kişisel olarak gözlerimi açan bir deneyim oldu. Herkesin kendisini rahat hissettiği ve yapmak için orada olduğumuz işi hep birlikte hallettiğimiz bir ortam yaratmak için hepimiz tetikte olmalıyız" ifadesini kullandı.

Son Dakika Magazin Ünlü Aktör Alec Baldwin'den Sarsıcı İtiraf: Kadınlara Zorbalık Yaptım, Hafife Aldım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement