Carrie Fisher: Yıldız Savaşları Filminin Set Arkasında İlişkiye Giriyorlardı - Son Dakika
Magazin

Carrie Fisher: Yıldız Savaşları Filminin Set Arkasında İlişkiye Giriyorlardı

Ünlü aktris Carrie Fisher, katıldığı televizyon şovunda 'Yıldız Savaşları' filminin set arkasında en çok ilişkiye girenleri ifşa etti.

24.11.2016 11:03  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Savaşları (Star Wars) filmi yaklaşık 40 yıl önce beyaz perdeye yansımış olsa da, ünlü aktris Carrie Fisher bilim kurgu klasiği filmin gizli sırlarını yeni yeni ifşa etmeye başladı.

60 yaşındaki aktris geçen hafta yaptığı açıklamada, 'Yıldız Savaşları: İmparator' filminin çekimleri sırasında Harrison Ford (74) ile yaşadığı tutkulu kaçamakları gündeme getirmişti.


SET ARKASINDA İLİŞKİYE GİREN BAŞKA OYUNCULAR DA VARMIŞ

Amerika'da yayınlanan 'The Late Show with Stephen Colbert adlı televizyon şovuna katılan Carrie Fisher, Yıldız Savaşları film setindeki gizli kalmış sırları açık etti. Ünlü aktris sadece kendisi ve Harrison Ford'un set arkasında tutkulu kaçamaklar yapmadığını belirterek, "Bütün oyuncular içinde en çok ilişkiye girenler kimdi biliyor musunuz? Ewoklar! Tavşanlar gibi ilişkiye giriyorlardı. Evet, doğru. Kaldıkları karavan günde iki sefer temizleniyordu, iğrençti." sözlerini dile getirdi.


ÜNLÜ AKTÖRÜN ELİNİ KESMEYİ DÜŞÜNMÜŞLER

Ünlü yıldızın Ewoklar hakkındaki şakasının devamında Luke Skywalker karakterini canlandıran filmin yıldız oyuncularından Mark Hamilton'un elini gerçekten kesmeyi düşündüklerini de esprili bir dille anlattı. Carrie Fisher ve Mark Hamilton'un rol alacakları Yıldız Savaşları filminin sekizinci bölümü 15 Aralık 2017 tarihinde gösterime girecek.

Carrie Fisher: Yıldız Savaşları Filminin Set Arkasında İlişkiye Giriyorlardı

Son Dakika Magazin Carrie Fisher: Yıldız Savaşları Filminin Set Arkasında İlişkiye Giriyorlardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement