Ünlü oyuncudan çarpıcı botoks itirafı! - Son Dakika
Magazin

Ünlü oyuncudan çarpıcı botoks itirafı!

Ünlü oyuncudan çarpıcı botoks itirafı!

Usta oyuncu Nurseli İdiz, yakında çekimlerine başlanacak komedi filminin senaryosuna çalışırken Nişantaşı'ndaki bir kafede görüntülendi. Estetik takıntılı bir kadını canlandıracağını ifade eden İdiz, botoks açıklamasıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

10.07.2021 00:07  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Estetik takıntılı bir kadını canlandıracağını ancak kendisinin hiç estetiği olmadığını söyleyen İdiz "14'ünde başlayacak çekimler İstanbul'da, bugün provamız vardı zaten. Gonca Vuslateri'yle oynayacağız. Biraz rol yapmayı seven, estetiğe çok düşkün bir kadını oynayacağım. Benim tam tersim. Göğsünü yaptırıyor, suratını yaptırıyor öyle bir tip" dedi.

"TRAKYA GENİM VAR, BOTOKSA GEREK YOK"

Sözlerini sürdüren usta oyuncu, "Ben doğalımdır. Botoks yüzünden ifade kaybı oluyor, o yüzden hiç yaptırmadım. Hem Trakya genim var, botoksa hiç gerek yok" diye konuştu.

"ÇOK SAMİMİYETİMİZ YOK"

İdiz, geçtiğimiz yıl son anda kadrosunda olduğu bir filmden Uğur Yücel'in kendisini istemediği için ayrıldığı iddialarının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "Evet öyle bir şey oldu, Uğur'dan mı kaynaklı başkasından mı bilmiyoruz, zaten filmden de haber yok. Akıbeti ne olacak bilmiyorum.

Çok samimiyetimiz yok, görüşmedik ama 'Benimle alakası yok' demiş. Sebebini bilmiyorum."

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ünlü oyuncudan çarpıcı botoks itirafı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement