Ünlü oyuncunun sütü neden kesildi? İşte cevabı - Son Dakika
Magazin

Ünlü oyuncunun sütü neden kesildi? İşte cevabı

Ünlü oyuncunun sütü neden kesildi? İşte cevabı

Avrupa'ya geçmek için Edirne'ye gelen binlerce düzensiz göçmenin, Pazarkule Sınır Kapısı önünde ve Yunan güvenlik güçlerinin jiletli tellerle oluşturduğu tampon bölgedeki bekleyişleri devam ediyor. Oyuncu Seda Bakan (34), sosyal medyada yaptığı paylaşım ile TV'de izlediği göçmen videolarının kendisini olumsuz yönde etkilediğini anlattı

03.03.2020 13:43

Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, Instagram hesabı üzerinden son derece duygusal bir paylaşıma imza attı.

İşte Seda Bakan'ın açıklaması: "Küçükken anneanneme geceleri ruhlardan hep korktuğumu söylerdim. Anneannem de bana; 'Korkma, duanı et yat kızım. Ruhlardan değil insanlardan kork' derdi.

Anlamazdım neden öyle dediğini. Büyüdüm. Anladım ki farklıydı herkes. İyiler kadar kötü insanlarda vardı hem de ne kötüler. Hayalimizin, zihnimizin kabul etmeyeceği kadar kötüler."

Son zamanlarda bu kötü insanların yaptığı olaylar, şehitlerimiz ve aileleri beni darmadağan etti. Bebeğime 7/24 süt veren bi anneyim. Bu olaylardan sonra sütüm kesildi.

Mesele benim hayatım değil ve belki benim sütüm geri gelir ama gidenleri kimse geri getiremez! Dağılan aileleri kimse geri toplayamaz."

Ve son olarak az önce izlediğim mülteci kardeşlerimizin videoları beni yine mahvetti. Bir anne olarak kendi bebeğim kadar bebekleri o botlarda sırılsıklam, aç sususuz gördükçe elim ayağım terliyor, kendime gelemiyorum.Bir an önce bitsin bu kabus.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ünlü oyuncunun sütü neden kesildi? İşte cevabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Birak bu ialeri: Reklam icin wlinizden geleni yaparsiniz neymis sutu niye kesilmis az vurus sende 1 0 Yanıtla
  • Sütçü imam : Kızım ne zaman kesildi tam olarak bi bakalım kontormu bitti yoksa? 0 0 Yanıtla

Advertisement