Ünlüler Bir Bir Ringe Çıkıyor! - Son Dakika
Magazin

Ünlüler Bir Bir Ringe Çıkıyor!

Ünlüler Bir Bir Ringe Çıkıyor!

Kimi formunu korumak, kimi kendini güvende hissetmek, kimi de rol gereği eline eldiven geçiriyor.

06.04.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşk-ı Memnu' dizisinin salon erkeği Kıvanç Tatlıtuğ, 'Kuzey Güney'de bir anda maço karaktere bürünmekle kalmayıp hayatını kazanmak için sokaklarda dövüşmeye başladı. 'Eyyvah Eyvah' filminin naif müzisyeni Ata Demirer ise 'Berlin Kaplan'ında şampiyon boksör olarak hayranlarının karşısına çıktı. Hepsi bu kadar değil tabii... İşte Adriana Lima, Jennifer Lopez gibi dünya starlarından Gülşen ve Özlem Tekin'e kadar ringe çıkıp yumruk sallayanlar...

GÜLŞEN

Pop müziğin sevilen isimlerinden Gülşen, 'Yurtta Aşk Cihanda Aşk' şarkısının klip çekimi için ringe çıkmıştı. Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın klip için boksör kostümleri hazırladığı Gülşen, rakibini nakavt etmişti.

ATA DEMİRER

ROLÜNÜ ÇOK SEVDİ

Ata Demirer son filmi 'Berlin Kaplanı'nda boksör 'Ayhan Kaplan'ı canlandırdı. Oyuncu, filmini tanıtmak için çıktığı TV programlarında bile eldiven giydi.

KIVANÇ TATLITUĞ

SOKAK DÖVÜŞÜ

'Kuzey Güney' dizisinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ rol gereği boks yapanlardan. Diğerlerinden farkı eline boks eldiveni geçirmemesi. Yakışıklı oyuncu; hayranlarına sokak dövüşlerinin nasıl olduğunu gösterdi.

HALUK PİYES

ŞAMPİYON OYUNCU

Oyuncu Haluk Piyes, bir dönem profesyonel olarak boksla ilgilenmiş. 18 yaşındayken Almanya Boks Şampiyonu olan Piyes; Osman Sınav'ın yönettiği 'Pusat' adlı dizide bir boksörü canlandırmıştı.

ADRIANA LIMA

FORMUNU KORUYOR

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Victoria's Secret defilelerinin güzel mankeni Adriana Lima boks sporuna gönül verenlerden. Bu sayede formunu koruduğunu söyleyen süpermodel, iki yıldır ders alıyor.

ÖZLEM TEKİN

BÖYLESİ GÜVENLİ

Rock'çı Özlem Tekin, formunu kick-boks yaparak koruyor. "Kendimi böyle daha güvende hissediyorum" diyen rock'çı dövüş konusundaki yeteneğini rol aldığı 'Bizim Yenge' dizisinde de başarıyla sergilemişti.

JENNIFER LOPEZ

EN SEKSİ DÖVÜŞÇÜ

'American Idol' yarışmasında jüri üyesi olduktan sonra eski popülaritesini yeniden kazanan Jennifer Lopez; V Magazine dergisinin Bahar 2012 çekimleri için poz vermişti.

ASENA - ECE GÜRSEL

'VUR VUR İNLESİN'

Marmaris'te düzenlenen 1. Yeşil Marmaris Uluslararası Profesyonel K1 Kick Boks Şampiyonası'nın açılışında Asena ve Ece Gürsel gösteri maçı için karşı karşıya gelmişti. Uzun süredir kickboks yapan Asena'nın üstün olduğu karşılaşmada salon "Vur, vur inlesin" tezahüratları ile coşmuştu.

DEMET EVGAR- 'EMRE KARAYEL

KADININ FENDİ...

Kadın-erkek ilişkisini mizahi bir dille anlatan 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel ekranın en uyumlu çiftlerinden. Sempatik ikili; dizi çekimleri için ellerine eldiven geçirip ringe çıkmıştı. Bir hayli çekişmeli geçen karşılaşmanın galibi ise Demet Evgar olmuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlüler Bir Bir Ringe Çıkıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement