Ünlülerden yürek burkan "Neslican" paylaşımları - Son Dakika
Magazin

Ünlülerden yürek burkan "Neslican" paylaşımları

Ünlülerden yürek burkan "Neslican" paylaşımları

Kanserle mücadelesini kaybeden Neslican Tay'a ünlü isimlerden yürek burkan mesajlar yağdı.

21.09.2019 13:50

Neslican Tay'ın vefatının verdiği acıyı derinden hisseden ünlüler, paylaşımları ile üzüntülerini ifade ettiler.

SANAT DÜNYASI UNUTMADI

Kitlelere ilham veren Neslican Tay, kanserle mücadelesi ile birçok hastanın hayata tutunmasını sağlamıştı. Ancak kendisi tedavi gördüğü hastanede mücadelesini yitirmiş ve hayata veda etmişti. Sanat dünyasının önemli isimleri Neslican Tay'ı unutmadı. Paylaşımları ile hissettikleri üzüntüyü ifade ettiler.

Sanat dünyasının Neslican paylaşımları:

CEM YILMAZ

"Mekânın cennet olsun güzel kardeşim... Kısa ömrüne koca insanlığı sığdırdın. Gülen yüzünle hep bir melek olarak kalacaksın. Çok üzüldük, sen üzülme..."

Ünlülerden yürek burkan

DEMET EVGAR

"Neslihan... Daha iyi bir yerde olduğunu biliyorum ama yine de, bu dünyadaki bedenim acı çekmeden edemiyor bu gidişe... Hep vaar ol... Olacağını biliyorum... Buradaki oyunu müthiş bir kavrayışla oynadın. Anlattın, kavrattın birçoklarına. Bir gün yine görüşmek üzere "güzel ruh". Hep "ışıldayan ruh" ..."

Ünlülerden yürek burkan

DOĞA RUTKAY

"Tek kelime konuşmak gelmiyor içimden... Mutsuzum. Büyük büyük kahramanlık alkışları da yapamayacağım, hafifletmeyecek çünkü büyük sözler bu yaşadığın haksızlığı. Ne denli güçlü bir mücadele verdiğini bilmek daha da dokunuyor insana. Çünkü yaşamalıydın sen. Hayatta olmalıydın. Gitmemeliydin. Çok perişanım çok üzgünüm."

Ünlülerden yürek burkan

HADİSE

"Neslican seninle hiç tanışmadım ama gücünü hep takip ettim. Senin mücadelen, yaşama sevincin ve hayata bakışın herkese örnek olsun. Sen bu dünyadan tüm güzelliğinle gittin. Ailene ve sevenlerine bıraktığın acıyı paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin..."

Ünlülerden yürek burkan

MAHSUN KIRMIZIGÜL

Hayatımıza büyük bir iz bırakıp gittin. Sen vicdanın, merhametin, direnmenin, insanlara umut olmanın sembolü oldun. Ah ulan yalan dünya; "Ölüm hep iyilerin kapısı çalacağına, şu hayata yakışmayanların kapısını çalsa ya!"

Ünlülerden yürek burkan

SERENAY SARIKAYA

"Güzel Nesli... Hepimize öyle duygular bırakıp gittin ki... Korkusuzluğun, cesaretin, inancın, mücadelen, yaşama sevincin ile hepimize inanılmaz bir örnek oldun, bize önceliklerimizi yeniden hatırlattın... Mücadelen çok ama çok güzeldi... Hep var olacaksın... Seni çok seviyorum..."

Ünlülerden yürek burkan

SILA

"Yıldızlar sana iyi bakacak güzel çocuk. Biz de seni ve cesur kalmayı hiç unutmayacağız."

Ünlülerden yürek burkan

TARKAN

"Bu ettiğin sözleri hiç unutmayacağım.

Seni hiç unutmayacağım Neslican. Umuttun hepimize, ışıktın, sevgiydin kalbimize.

Nur içinde yat güzel insan..."

Ünlülerden yürek burkan

TUBA ÜNSAL

"Ahh içim paramparça oldu. Ah güzel Nesli… Işığını saçtığın bu karanlık dünyada senden kalan parçalarla yola devam... İlham olduğun tüm insanlar gibi seni mücadelenle, amazon ruhunla hatırlamaya devam edeceğiz... Güzel uyu."

Ünlülerden yürek burkan

Son Dakika Magazin Ünlülerden yürek burkan 'Neslican' paylaşımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement